ÖNCELİĞİMİZ ESNAF VE İNEGÖL

ÖNCELİĞİMİZ ESNAF VE İNEGÖL

Esnaf Odalarına gerçekleştirdiği ziyarette konuşan HAS Parti İlçe Başkanı Sedat Öpçiner, ilçe teşkilatı olarak önceliklerinin esnaf ve İnegöl olduğunu kaydederek; “Yıkıcı muhalefetten öte, yapıcı bir muhalefet izlemeye çalışıyoruz” dedi.

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) ilçe yönetimi, dün İnegöl Esnaf Sarayı’nda esnaf odası temsilcileri ile toplantı salonunda bir araya geldi.

“Önceliğimiz Esnaf Ve İnegöl”

Ziyarette konuşan HAS Parti İlçe Başkanı Sedat Öpçiner, Halkın Sesi Partisi’nin henüz yeni kurulmuş bir parti olduğunu belirterek; “Aralık 2011’de de genel kurulumuzu yaptık ve yeni yönetimi oluşturarak çalışmalara başladık. Biz öncelikle İnegöl için çalışmalarımızı ve muhalefetimizi ona göre yapmaya çalışıyoruz. Yıkıcı muhalefetten öte, yapıcı bir muhalefet izlemeye çalışıyoruz. Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş’ta bu yönde. Önceliğimiz İnegöl’ün ve esnafımızın sorunları. Bu noktada Ankara’da da sivil toplum kuruluşları komisyonları var. Esnaf Odalarının komisyonları var. Bu bağlamda da eğer sorunlarınızı iletirseniz Ankara’yla da köprü vazifesi görmeye çalışacağız” dedi.

“Yeni Anayasa İçin Tek Öneri Bizden Geldi”

Yeni anayasaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Öpçiner; “Şuan takip ediyorsanız Anayasa noktasında tek kitapçık yapan ve bunu Başbakana, Cumhurbaşkanına ve diğer parti liderlere sunan HAS Parti’dir. Olaylara müdahil olmaya çalışan bir parti. Yapıcı bir muhalefetle yola çıktık. Değerlerimizi buna göre oluşturduk. Yeni yönetimle şuan İnegöl siyasetinde yer almaya çalışıyoruz” dedi.

Esnaf odası başkanları adına konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven ise; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bundan bir müddet önce ilçe kongresini yaptınız. Yeni göreve geldiniz. Biz sivil toplum örgütleri olarak, siyasi partiler olarak ülkenin olmazsa olmazıyız. Bu anlam da ben oda başkanlarım adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22