www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Önemli Olan Deneyim Kazanmak?

?Önemli Olan Deneyim Kazanmak?

İnegölspor U-12 takımı,17-18-19 Temmuz tarihlerinde İstanbul Silivri´de düzenlenen U-12 yaş grubu futbol turnuvasında boy gösterdi.

İstanbul ve çevre illerden gelen 7 takımın katıldığı turnuvada İnegölspor 19 sporcusunun tümüne eşit sürede oynama imkânı verdi.

SPORCULARIMIZIN GELİŞİMLERİNE OLUMLU KAZANIMLAR SAĞLADI

Altyapı Gençlik Geliştirme Sorumlusu ÖzgürŞahin, ?Ufak yaş gruplarında temel amacımız güzel oyun sergilemek ve çocuklarımızın saha içinde kendilerinin, saha dışında da seyircilerin zevk aldığı güzel futbol seyrettirmektir. İnegölspor olarak en büyük amacımızın A takıma futbolcu yetiştirmektir. Bununla birlikte ahlaklı, karakterli insanları topluma kazandırmak istiyoruz.Eğitim gruplarında ilk hedefimiz asla maç kazanma olmadı, olmayacak.Bundan dolayı bu maçlarda bilgi paylaşımı yaparken skor paylaşımı yapmıyoruz.Sporcularımız buldukları süre boyunca futbolun doğrularını yaparak maçlarını tamamlamaya çalışıyorlar.Bu turnuva sporcularımızın gelişimlerine olumlu kazanımlar sağladı.Bu turnuvaya bizimle birlikte katılan Kafkasspor camiasını tebrik ediyorum. Oynadığımız maçlarda futbolun doğrularını sahaya yansıtmanın yanında maç içi ve dışında İnegölspor olarak kendimize yakışır şekilde davranışlarda bulunarak örnek takım görüntüsü verdiğimize inanıyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00