ÖNEMLİ OLAN HALKIN MENFAATLERİ

ÖNEMLİ OLAN HALKIN MENFAATLERİ

HAS Parti Bursa İl Başkanı Ali Mollasalih, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ali Mollasalih; halkın menfaatine uygun olan bütün hizmetlerde belediye başkanlarının yanında olduklarını

HAS Parti Bursa İl Başkanı Ali Mollasalih, İnegöl’e yapmış olduğu ziyarette beraberindekiler ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Mollasalih, Parti yönetimi olarak bütün ilçelerdeki mülkü amirleri ve belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini dile getirdi.

 

HAS Parti olarak bu güne kadar İnegöl Belediyesinin birçok hizmetini takdir ettiklerini ifade eden Mollasalih, “Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı, bu çalışmaları İnegöl’e kazandırdığı için kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz. Yapıcı muhalefetimizi İnegöl’de sürdürüyoruz. Desteklenmesi gereken noktalarda belediye meclis üyelerimiz desteklerini esirgemiyorlar. Siyaseten karşı olmak veya yandaş olmak gibi bir duruşumuz yok. Halkın menfaatine uygun olan bütün hizmetlerde belediye başkanlarımızın yanındayız.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl’ün ekonomisi, sanayisi, ticareti, köfte ve kaplıcasıyla il ölçeğinde bir şehir olduğunu aktararak, “HAS Parti 31 meclis üyeli İnegöl Belediye meclisinde 3 meclis üyesiyle temsil edilen bir partidir. Bu üç arkadaşımızın önemli katkıları ve destekleri var. Komisyonlarda aldıkları görevlerle çalışmaları var. İl başkan ve yönetiminin huzurunda kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Farklı siyaset düşünceleri içerisinde olabiliriz, farklı partilere mensup insanlar olabiliriz, ama aynı gemide yolculuk ediyor, aynı menfaatler, aynı idealler doğrultusunda koşturuyoruz. Dolayısıyla bu tip ziyaretlerin önem arz ettiğini düşünüyorum.” diye konuştu.



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00