Önemli Olan Ligin Sonunu İyi Bitirmek

Önemli Olan Ligin Sonunu İyi Bitirmek

Hafta sonu ilçe stadyumun oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren Belediye Vanspor, müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Taşkın Güngör, Direkten dönen toplar, pozisyonu fazla olan ama galip gelemediğimiz bir maçtı. Futbolda bunlar ol

Ligin 26. haftasında Belediye Vanspor müsabakasından beraberlikle ayrılan İnegölspor’da maç esnasında verilmeyen gollere büyük tepki var. Maçın ardından basın mensuplarına maçı değerlendiren Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Bazen futbolda bu tip sonuçları kabullenerek başlıyorsun. Caner’in pozisyonu ve hemen arkasından ardı ardına iki pozisyonu kullanamadığımız dakikalarda bazen bir olumsuzluk olacağı belliydi. İlk yarı ile beraber özellikle ikinci yarıdaki oyun olağanüstüydü. Verilmeyen golleri seyredince daha net fikir sahibi olacağız. Özellikle verilmeyen birinci golde değmedi bile ancak hakem iptal etti. Direkten dönen toplar, pozisyonu fazla olan bir maç ama galip gelemediğimiz bir maçtı. Futbolda bunlar olacak, puan kayıpları vereceğiz. Önemli olan ligin sonunu iyi bitirmektir. Yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

 

Hicabi’nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünü de değerlendiren Taşkın Güngör, “Ön yargılı karar vermek istemiyoruz, seyredince daha net göreceğiz. Bana göre ofsayt yok gibi geliyor ama hakem daha net görmüştür. Verilmeyen birinci goldeki faul pozisyonu bana çok daha saçma geldi.” dedi.  

 

Sporcuların Mücadelesi Sevindirici

Sporcuların sahada vermiş olduğu mücadelenin sevindirici olduğunu kaydeden Taşkın Güngör, “Sporcularımızın mücadelesi, özellikle ikinci yarıdaki baskısı, gol pozisyonları, arzu-istekleri iyiydi ama sonuca yansımayınca iki puan kaybettik. Alınan her puan her şeye rağmen artıdır. Şimdi önemli olan önümüzdeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi maçına iyi hazırlanıp, oradan iyi bir sonuçla dönmektir.” diye konuştu.

 

İkinci Yarının En Takımına Karşı Oynadık

İkinci yarının en iyi takımlarından bir tanesi ile oynadıklarını kaydeden İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise “Bana göre bariz bir üstünlüğümüz vardı, kaçırdığımız çok net gol pozisyonları vardı. Rakibin bir tane atağı gol oldu. Elden bir şey gelmiyor, üzülüyoruz. Biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Vanspor’a da başarılar diliyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, bizleri orada çok iyi ağılamışlardı.” dedi.

 

Taraftarımızı sükunete davet ediyorum

Taraftarlara çağrıda bulunan İlhan Korkmaz, “Taraftarımızı sükunete davet ediyorum. Bundan sonra evimizde altı maçımız var. Sportmenliğe uymayan hareketlerle cezalara, sahamızın kapatılması gibi hareketlere meydan vermememiz lazım. Son dakikası haricinde taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum, 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettiler.” dedi.

 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24