www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Onur Şen Alanyurtspor´da

Onur Şen Alanyurtspor´da

Geçtiğimiz sezon Yenicespor´un kalesini koruyan Onur Şen, kendisini Alanyurtspor´a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Alanyurtspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Erdem,?Bu sene mücadele edeceğimiz 1.Amatör Küme´de başarılı bir sezon geçirip şampiyon olmak istiyoruz. Antrenörümüzü belirledikten sonra, hocamızın raporu doğrultusunda transferlere ivedilikle başladık. İlk transferimizi kaleye yaptık. Kalemizi sağalama almış bulunuyoruz. İleriki günlerde yaptığımız transferleri basınla paylaşacağız. Onur ve camiamız için transfer hayırlı olsun? dedi.

 

İmza sonrasında son derece mutlu olduğu gözlenen kaleci Onur Şen,?Alanyurtspor´da olmaktan son derece mutluyum, inşallah güzel bir sezon daha geçireceğiz. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Yeni sezonda takımımızı hedefe ulaştırmak için mücadele edeceğiz? diye konuştu. 

 

1989 doğumlu, 29 yaşındaki tecrübeli kaleci Onur Şen futbola 12 yaşında İnegölspor altyapısında başladı. 6 sezon İnegölspor formasını giydi. Daha sonra sırasıyla İnegöl Kafkasspor, CmzDerecikspor, İnegöl Gençlergücüspor, İnegöl Karadeniz Güvenspor, İnegöl Kurtuluşspor, İnegöl Doğanspor, İnegöl Yenicespor formlarını giydi. Tecrübeli file bekçisi bu sezonda Alanyurtspor forması giyecek.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25