ONURSAL BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ; BANK ASYALIK ŞEHİRİZ

ONURSAL BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ;  BANK ASYALIK ŞEHİRİZ

İnegölspor Yönetimine önceki akşam yemek veren Onursal Başkan Alinur Aktaş, İnegöl’e 3. ligin yakışmadığını kaydederek, “İnegöl şehrine bu lig yakışmıyor. 2. ligin üzerine Bank Asyalık bir şehiriz. Şehir olarak buna potansiyelimiz var.”

Ligin ikinci yarısına Bayrampaşa deplasmanı ile başlayacak olan İnegölspor’a önceki akşam İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Orhan-2 İnegöl Köftecisinde yemek düzenledi. İnegölspor yönetimin ve futbolcuların tam kadro katıldığı yemekte konuşan Alinur Aktaş, İnegölspor’un iyi bir takım olduğunu ifade ederek, sezon sonunda istenilen hedefe ulaşmak istediklerini söyledi.

İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR

Bayrampaşa maçı ile ikinci yarıya başlayacaklarını dile getiren Alinur Aktaş, “Bu hafta sonu ikinci yarının ilk maçını oynayacağız. İkinci yarı öncesinde bir araya gelelim istedim. Birinci yarıyı birinci sırada bitirdik. Ama asıl olan ikinci yarıda birinci sırada bitirmek. İyi bir takımımız var. İlk yarıda ki o heyecanımızı devam ettirirsek arzuladığımız, hedeflediğimiz sonuca ulaşmamak için hiçbir gerekçe yok. Güzel bir havamız ve ekibimiz var. İyi bir teknik heyetimiz var. Çok heyecanlı yönetici arkadaşlarımız var.” dedi.

İNEGÖL’E 3. LİG YAKIŞMIYOR

İnegöl’e 3. ligin yakışmadığını kaydeden Alinur Aktaş, “Gerçekten İnegöl şehrine bu lig yakışmıyor. Biz hatta ve hatta 2. ligin üzerine Bank Asyalık bir şehiriz. Şehir olarak buna potansiyelimiz var. Ama geçmişte inişler çıkışlar oldu. Farklı sıkıntılar oldu. Takıma giren veya giremeyen bu takımın oyuncusu olan veya olamayan bir şekilde kenarda yedek bekleyen önemli değil, kim varsa bu işe gerçekten asılması gerekiyor.” şeklinde konuştu.  

İKİNCİ YARIDA DİKKATLİ OLMALIYIZ

İlk yarıda puan kayıpları yaşadıklarını ancak ligi birinci sırada bitirdiklerini ifade eden Alinur Aktaş, “İlk yarıda bazı puan kayıpları olmasına rağmen yine ligi birinci sırada bitirdik. İkinci yarıda bu konuda daha dikkatli olmamız gerekiyor. 18 tane kritik hafta var. Bu psikolojik bir savaş. Biz öncelikle kendi maçlarımıza bakacağız. Bu işi çok sıkı tutacağız ve hedeflediğimiz bu işi başarmak zorundayız. 18 hafta sonucunda hedefe ulaşmak zorundayız.” diye konuştu.  

DESTEĞİ ARKAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Takım kaptanı Mustafa Vargel ise, Ligin ilk yarısına iyi başladıklarını ifade ederek, “İlk devreyi puan olarak da bence hak ettiğimiz bir yerde bitirdik. Ama sizin de söylediğiniz gibi bu bir son değildir. Sezon sonu geldiğinde ben açıkçası konuşmak istiyorum. Şimdi ki durumla ilgili bir şey söylersem hava da kalır. Ben de, arkadaşlarım da durumun farkında. Biz kaldığımız yerden devam edeceğimize inanıyoruz. Sizin de desteğinizi her zaman arkamızda görmek isteriz.” dedi.  

 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32