"ONURUMUZA DOKUNDU"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Paris'te gerçekleştirilen yürüyüşünü değerlendiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Peygamber Efendimiz`e(S.A.V.)hakarete yeltenenlerle omuz omuza verilmesi onurumuza dokunmuştur."dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, dün parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu.

 MİLYONLARCA MÜSLÜMAN KATLEDİLDİ

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “7 Ocak Çarşamba günü Hz. Peygamber (S.A.V.)’e hakarete yeltenen Charlie Hebdo adlı dergiye silahlı saldırı yapıldı ve bu saldırıda ölenler için de, 11 Ocak Pazar günü Fransa’da “Terörü Tel’in Yürüyüşü” yapıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da ön saflarda yer aldığı yürüyüşte iki asırdır Kara Kıta’yı sömüren, modern dünyanın emperyalist yüzlerinden Fransa’da, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’e hakarete yeltenenlerle omuz omuza verilmesi ise onurumuza dokundu. Bugüne kadar dünyanın birçok bölgesinde hep Müslümanlar katledildi. Hem de 5-10 tane değil. Binlerce, on binlerce hatta milyonlarca Müslüman katledildi. Ama Batı bunların hiçbirini görmedi. Görmesini de, tepki vermesini de beklemiyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki; başta bizim ülkemiz olmak üzere, diğer İslam ülkelerindeki terörün kaynağı da batıdır” dedi.

 “DOĞU’DAN BATI’YA GİTTİKÇE İNSANLIK DAHA MI DEĞERLİ OLUYOR?”

Bir kurgu ile yapılan bu saldırıdan sonra, tüm ‘çağdaş’ dünyanın ayağa kalktığını belirten Ertan Sütçü, “Oysa ki; ülkemizde terörist grupların hunharca saldırıları sonucunda; ülkemizde binlerce şehit verirken, Mısır, Bangladeş ve Arakan’da Müslümanlara yapılan en aşağılık terörist saldırıları telin için Türkiye’de yapılan hangi eyleme, hangi miting ve yürüyüşe katıldınız Sayın Başbakan? Çok uzak değil, Kobani bahanesiyle gerçekleştirilen terör eylemleriyle Türkiye ateşe verildiğinde onlarca vatandaşımız hunharca katledildi. Hangisinin cenazesine, taziyesine katılabildiniz? Neredeydiniz o zamanlar? Peki, ülkemizde ve Müslüman coğrafyada bu saldırılar olurken ‘çağdaş(!)’ dünya o zaman neredeydi? Dünya liderleri o zaman niye gelip İstiklal Caddesi’nde teröre lanet için yürümediler? Doğu’dan  Batı’ya gittikçe insanlık daha mı değerli oluyor? Gözlerini Doğu’da dünyaya açan daha değersiz, batıda dünyaya açan daha mı değerli oluyor? Evlat daha evlat, çocuk daha çocuk, anne daha anne mi oluyor? Reel politik algılar susturur mu vicdanları Sayın Başbakan? Şimdi niye Batılı katillerle kol kola giriyorsunuz? Siz değil miydiniz, bu ülkeleri terörist örgütlere destek vermekle suçlayan? Kim adına ne için oradaydınız? Müslümanların imajını temize çıkarmak için demeyin sakın. Bizim öyle bir kompleksimiz yok, olmadı, olmayacak da... Eğer ki kınamak için ortada bir terör veya terörist arıyorsanız, o gün sizinle aynı sırada yürüyen sağ tarafınızdaki İsrail Başbakanı Netenyahu’ya bakmanız yeterlidir. ‘Terör’ için yürüyorsunuz Sayın Başbakan… Terör nedir? Batı ‘Terör’ dedi, Irak tarumar oldu. Batı ‘Terör’ dedi, Suriye perişan oldu. Batı ‘Terör’ dedi, Afganistan yerle yeksan oldu. Batı ‘Terör’ dedi, Filistin kundaktaki bebeğe mezar oldu. Batı ‘Terör’ dedi, Bosna toplu mezar oldu. Batı daha ne desin gözlerimizin açılması için? Yapmayın Sayın Başbakan, yapmayın! Fransa’nın Afganistan’da, Fransa’nın Irak’ta, Fransa’nın Orta Afrika’da, Fransa’nın Libya’da ne işi var, Fransa’nın Cezayir’de ne işi var? Sizin Fransa’da ne işiniz var? ‘Terörü Telin Yürüyüşü’nde Fransa’nın İslâm coğrafyasında estirdiği terörü de tel’in edebildiniz mi? ‘Kin, öfke, intikam ekerseniz, kan biçersiniz, ölüm biçersiniz, korku biçersiniz, yapmayın’ diyebildiniz mi? Demediyseniz susun Sayın Başbakan. Susun ve şunu bilin; uydusu Batı olan, Avrupa olan, ABD olan, İsrail olan politikaların alıcısı İslâm olmaz. Başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlığı kan gölüne çeviren batıya uydu olmaktansa, gelin İslam Birliğini kuralım ve tüm insanlığın dünya ve ahret saadetini kazanmasına öncülük edelim” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07