www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖPÇİNER´DEN DEVAM KARARI

ÖPÇİNER´DEN DEVAM KARARI

Gençlergücüspor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner, 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirecekleri Olağan Kongrede yeniden aday olacağını açıkladı.

Konu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması gerçekleştiren Başkan Sedat Öpçiner, ?Kulübümüzün tüzüğü gereği her yıl olarak yapılan kongre bu yıl 25 Mayıs Çarşamba günü sosyal tesislerimizde yapılacaktır. 1977 yılında gayri federe olarak kurulan ve 1993 yılına kadar gayri federe olarak İnegöl gençliğine hizmet eden kulübümüzde, 1993 yılında Mehmet Bayrak başkanlığında göreve seçilen yönetimin yoğun çalışmaları sonucunda, 1994 yılı Şubat ayında amatörlüğü onaylanarak Bursa Bölgesinde Amatör Liglerde centilmenliği ön planda tutarak adından övgü ile söz edilen camia olmayı kısa sürede başarmıştır. Kulübümüz sevdalılarının yoğun mesaisinin yanı sıra maddi ve manevi destekleri ile tesisleşme ile birlikte sportif başarılara kısa sürede imza atmıştır. Bölgesel Amatör Lig kurulmadan önce Türkiye 3. Ligi elemelerine katılma başarısının yanında, Bölgesel Amatör Lig´de 2 sezon mücadele ederek ilçemizi BAL´datek temsil eden kulüp olma özelliğini taşımaktadır. Tamamen iyi niyetle ve hiç bir şekilde farklı hesaplar içinde olmadan çalışmalar gerçekleştiren kulübümüze nasip olan bu başarılara ulaştırmada emeği geçen bütün başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.?

TAKIM OLMAYI BECEREMEDİK

?Geçtiğimiz yıl 21 Mayıs´ta yaptığımız Genel Kurul sonucunda Kulüp Başkanlığına seçilerek çalışmalarımıza başlamıştık. 2015-2016 sezonunda Bursa Bölgesi Süper Amatör Küme B Grubu´nda mücadele ettik ancak birbirinden güçlü ve tecrübeli takımlardan oluşan grupta iyi futbolculara sahip olmamıza rağmen, takım olmayı beceremediğimizden maalesef küme düştük. Grubumuzda yer alan Gürsuspor ve Zaferspor Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden Elmas Bahçe ve Kestelspor takımlarına Play-Out maçlarında üstünlük sağlayarak Bölgesel Amatör Lig´e yükseldi. Tabi ki küme düşmeyi kimse arzu etmez ancak elimizden gelen tüm çabaya rağmen ligde tutunamadık. Artık önümüze bakacağız. Özellikle yeni dönemde belirlediğimiz 3 ana konuda çalışmalarımıza kongre sonrasında devam edeceğiz.?

BAŞKANLIĞA ADAYIM

?Belirlediğimiz hedefleri yerine getirebilmek adına kulübümüz yönetim kurulu ve emeği geçen eski yöneticilerimiz ile birlikte yaptığımız istişare sonucunda 25 Mayıs´ta camiamızın desteğini alarak yeniden başkanlığa aday oldum. Camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum. Hedeflerimizden birincisi olarak yaş gruplarımızın daha sağlıklı şekilde çalışabileceği antrenman sahasına sahip olabilmek için çalışma başlatacağız. Bunun için bu güne kadar desteğini her zaman yanımızda gördüğümüz Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile görüşerek, düşündüğümüz projeyi paylaşacağız ve yine desteğini isteyeceğiz. 2. hedefimiz ise altyapımıza her zamankinden fazla destek ve ilgi göstererek sportif anlamda başarı hedefliyoruz. 3. hedefimiz kısıtlı imkanları ile bütün şartları zorlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselme ve mücadele etme esnasında maddi olarak yıpranan kulübümüzün ekonomik durumunu en iyi duruma getirmek için çabalamanın yanında, 1. Amatör Küme için genç takım oyuncularımız ile ahlaki değer olarak camiamıza uyum sağlayacağını düşündüğümüz 5-6 futbolcu transfer ederek, hedefimiz olan şampiyonluğa sezon sonunda ulaşacak bir takım oluşturmak istiyoruz. Son olarak 25 Mayıs´ta yapacağımız Olağan Genel Kurulumuzda kulüp tüzüğümüzün bazı maddelerini yeniden düzenleyerek çok daha sağlıklı hale getirmek için tüzüğümüzdedeğişikliğe gideceğiz. 25 Mayıs´ta yapılacak genel kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, oluşturacağımız ekibimizle birlikte en güzel hizmetleri yapabilmek için çaba göstereceğimizden kimsenin şüphesinin olmamasını ifade ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51