ORHANİYE´DE ÖRNEK İFTAR

ORHANİYE´DE ÖRNEK İFTAR

Orhaniye Mahallesi Demircioğlu Sokak sakinleri, örnek teşkil eden geleneksel toplu iftar programının 3´üncüsünü gerçekleştirdiler.

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen yemeğe sokak sakinlerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Sokak sakinleri tarafından imece usulüyle hazırlanan iftar yemeğinde 350 kişi sokak boyunca kurulan sofralarda yerlerini aldılar.

DOSTLUK VE ARKADAŞLIĞIMIZI PEKİŞTİRİYORUZ

İftar yemeğinin ardından sokak sakinleri adına bir konuşma yapan İbrahim Acar, ?Orhaniye Mahallesi Demircioğlu Sokak sakinleri olarak bu yıl 3´üncüsünü gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederiz. Burada bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Gülhan Şahin´e ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Bu iftarı düzenlememizde ki amacımız; dostluğun, arkadaşlığın pekişmesi, birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek. Bunu bir sokak kaynaşması olarak düzenliyoruz. Bu yıl üçüncüsü. Önümüzdeki yıllarda da sokak sakinleri olarak bu iftarımızı düzenleyeceğiz. Her yıl iftarımıza katılım daha da artıyor. İlk sene 150 kişi katılmıştı. Bu yıl ise 350 kişiyi buldu. Yemeği de sokak sakinleri olarak bayanlarımız hazırlıyor. Masrafını da karınca kadarınca herkes ortaya bir şeyler koyuyor? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22