www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Orhaniye´de silahlı kavga

Orhaniye´de silahlı kavga

Orhaniye Mahallesi´nde iki taraf arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. 2 kişinin silahla yaralandığı olayda silahlı saldırganlar kaçtıktan sonra polisleri arayarak teslim oldu.

Edinilen bilgilere göre olay Orhaniye Mahallesi Eski Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İsminin Kadir olduğu öğrenilen şahıs ile Savaş M. ve Ahmet Cemal U. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Kadir isimli şahıs üzerinde çıkardığı silahla Savaş M. ve Ahmet Cemal U.´ya ateş etti. Silahlı saldırı olayında her iki şahıs da vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandılar. Yaralılardan Savaş M. olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastane kaldırıldı. Burada yapılan tedavinin ardından şahıs ameliyata alındı.

Silah saldırı olayından yaralanan Ahmet Cemal U. ise Turgutalp Mahallesi´nde ikamet ettiği evine gitti. Burada 155 polisi arayan şahıs yaralı olduğunu ihbar etti. Bunun üzerine asayiş ekipleri eve giderek şahsı alıp hastane getirildiler. Ahmet Cemal U. burada tedavi altına alındı.

Öte yandan olayı gerçekleştirdikten sonra firar eden şahıs ise polisleri arayarak yerini söylediği öğrenildi. Şahıs Bursa-Ankara yolunda bir petrol istasyonunda olduğunu söylemesi üzerine ekipler şahsı bulunduğu yerden alıp gözaltına aldığı öğrenildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65