www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?ORMANLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ?

?ORMANLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ?

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası´nın (İTSO) Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren 5. Meslek Komitesi üyeleri, 21-26 Mart Orman Haftası münasebeti ile İnegöl Orman İşletme Müdürü Muhammed Çolak´ı ziyaret etti.

 

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanacak Orman Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, sektörün durumu değerlendirildi, sorunları konuşuldu ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

ORMANLARIMIZA HER YÖNÜYLE SAHİP ÇIKMALIYIZ

İTSO 5. Meslek Komitesi Başkanı Bahadır Bayraktar, Başkan Yardımcısı Bilal Yılmaz ile komite üyeleri Levent Ordu, Mehmet Ali Çetinkaya, Talha Demirbaş, Muhittin Kender´den oluşan heyet, ormanların ülkemiz için çok önemli bir ekonomik değer olduğunu belittiler. Ormanların ekonomik açıdan daha verimli kullanılabilmesi için gereken katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirten İTSO Meslek Komitesi üyeleri, "Ormanlarımız ülkemizin akciğerleridir. 4 mevsimin yaşanmasında en önemli unsurdur. Canlı ve bitkiler için yaşama alanıdır. Ormanlar su kaynaklarımızdır. Elbette önemli ekonomik değerlerimizdir. Ormanları bu yönleriyle değerlendirmeli ve onlara her yönüyle sahip çıkmalıyız. Elbette kesim yaşı gelen ağaçların diğer ağaçlara ve ormanda yaşayan canlılara zarar vermeden kesilerek ekonomiye kazandırılması da önemlidir? şeklinde konuştular.

 

İTSO, İNEGÖL EKONOMİSİNE YÖN VERİYOR

İnegöl Orman İşletme Müdürü Muhammed Çolak da yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi. İTSO´nun İnegöl ekonomisine yönveren önemli bir kurum olduğuna vurgu yapan Çolak, ?21-26 Mart tarihleri arasında kutlayacağımız orman haftası öncesinde işletmemizi ziyaret etmenizden dolayı memnun olduk? dedi. Ziyaretin sonunda da, Kenan Kahraman tarafından yazılan ve İTSO tarafından bastırılan, İnegöl ekonomisinin tarihi gelişimini tüm yönleriyle anlatan kitap İTSO 5.Meslek Komitesi üyeleri tarafından Orman İşletme Müdürü Muhammed Çolak´a hediye edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19