www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Örnek düğün konvoyu

Örnek düğün konvoyu

İnegöl´de dünya evine giren bisiklet tutkunu Kadir ve Ömür çifti herkesin yaptığı gibi düğün konvoyu yaptılar. Evlenen çifti İnegöl belediye Başkanı Alper Taban´da yalnız bırakmadı.

Kadir ve Ömür Aktürk İnegöl´de dünya evine girdiler. Yeni evlenen çiftin en büyük hayali ise düğün konvoylarını araçlarla değil bisikletlerle yapmaktı. Genç çift bu hayali gerçekleştirdiler. Doğa sporları ve Turizm Merkezi Dostum ve İnegöl Bisiklet kulübünün destekleriyle İnegöl belediye önünde başlayan bisiklet düğün konvoyu Saat kulesi, Kasım Efendi caddesi, Bankalar caddesi ve AVM önünde son buldu.

Bir mobilya firmasında çalışan Damat Kadir Aktürk yaptığı açıklamada;?İnegöl bisikletiyle adından söz ettiren bir ilçemiz bizde bir farkındalık oluşturmak için eşimle birlikte böyle bir düğün konvoyu düzenlenmek istedik. Başkanımda bizlere destek oldu kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir etkinlik olacak.  Bisikleti sevdiğini söyleyen damat hobi olarak kullanıyorum.?Dedi

Gelin Ömür Aktürk ise açıklamasında; ?Ne demek hobi, beni bisiklet sayesinde tavladı. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnegöl´e hep misafir olarak gelip gidiyordum artık burada yaşayacağım. Ben İnegöl´ü seviyorum.? diye konuştu.

1945 Yılında İlk Kez İnegöl´de Verildi

Bu mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Alper Taban ise, yeni evlenen çifte mutluluklar dilediğini belirterek; ?Tabi bugün o kadar güzel oldu ki hem kendileri iyi bir bisiklet sever bisiklet kullanıcısı. Bizim şehrimizde aslında bisiklet kullanıma müsait bir şehir. Hatta 1945 yılında ilk bisiklet ehliyeti ilçemizde verilmiş. İnegöl bisiklet kulübü ile dostum branşındaki bisiklet severlerimizi birleştirdik düğün konvoyu yapacağız bende kendilerine eşlik edeceğim bende heyecanlıyım çok mutluyum şehrimizde böyle bir etkinliğe katkı ve destek verdikleri için.  Tabi ki bu bir cesaret işi, kendilerini tebrik ediyorum, kutluyorum, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.? İfadelerini kullandı.

 Konuşmaların ardından dünya evine giren çift hayallerini gerçekleştirmek için bisikletle İnegöl caddelerinde tur attılar.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29