https://www.facebook.com/100022904774463/videos/1115505976387748/

ORTAKÇI SPOR 2. DÖNEM KAYITLARINDA SON 4 GÜN

ORTAKÇI SPOR 2. DÖNEM KAYITLARINDA SON 4 GÜN

Ortakçı Spor Kulübü tarafından Hotel Angelacoma Spa & Wellness bünyesinde 5-14 yaş arası çocuklara yönelik gerçekleştirilecek olan 2. dönem yüzme eğitiminde son başvuru tarihinin 31 Ekim belirtildi.

 

Hotel Angelacoma Spa & Wellness bünyesinde bulunan yarı olimpik ısıtmalı yüzme havuzunda çocuklara verilen yüzme eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Ortakçı Spor Kulübü tarafından profesyonel eğitmenler eşliğinde 5-14 yaş arası çocuklara verilen eğitimlerde 2. dönem 31 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunurken, eğlenceli dersler ile yüzme sporunu sevdiren kış okulları için öğrenci kayıtları için son 4 gün.

 

İLK DÖNEM SERTİFİKALARIMIZI DAĞITTIK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Otelin Satış ve Pazarlama Müdürü Merve Özbek, ?3 Ekim´de başlayan kış yüzme okullarımız için ilk dönemi geçtiğimiz hafta tamamladık ve öğrencilerimizi katılım sertifikaları ile mezun ettik. 2. dönem kış yüzme okulumuza 31 Ekim´de başlıyoruz. Öğrenci kayıtlarımız 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. Ancak kontenjanımız sınırlı olduğundan velilerimize acele etmelerini öneriyorum. Ayrıca kış okulu detayları, yetişkinlere özel yüzme eğitimleri ve havuz üyelikleri ile ilgili bilgi almak isteyenler bizlere 444 26 30 Nolu telefonumuzdan ulaşabilirler? dedi.

 

YÜZMENİN FAYDALARI

Yüzme sporunun çocuklara kazandırdığı faydalar ile ilgili bilgi veren Özbek, ?Yüzme, çocuklarınızın kendine güveninin artmasını sağlar. Küçük yaşlarda yüzme sporuyla ilgilenen kişilerin omuzları geniş, duruşları düzgün olur. Yüzme sporu aerobik bir çalışma olduğundan dolayı, çocuklarınızın kardiyovasküler gelişimleri daha sağlıklı olur. Yüzme antrenmanlarında yüksek kalori harcandığı için çocuklarınızın obeziteye yakalanma riskini azaltmış olursunuz. Çocuklarınız yüzme antrenmanı yaparken, onu izlemeniz, ona destek vermeniz, çocuğu yalnızlık ve çaresizlik hissinden uzak tutar. Yüzme sporu, tüm kasları, bağları, tendonları çalıştırdığı için ilerleyen yaşlarda çocuğunuzun sakatlanma riskini azaltmış olursunuz. Çocuğunuzun yüzmeyi öğrenmesi, olası yaşanabilecek boğulma riskinin azalması anlamına gelmektedir. Yüzme, çocuğunuzun el-kol-bacak koordinasyonun gelişmesini sağlar. Yüzme, çocuğunuzun dayanıklılığının artmasını sağlar. Suyun rahatlatıcı etkisi sayesinde, çocuklarınız daha sakin bir yapıya sahip olmasını sağlar? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,36% -0,35
  • EURO

    34,70% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2395,39% -1,12
  • Ç. ALTIN

    3871,86% -0,38