www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ORTAKÇI AKADEMİ EĞİTİMLERE BAŞLIYOR

ORTAKÇI AKADEMİ EĞİTİMLERE BAŞLIYOR

İnegöl’de eğitim danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri veren Ortakçı Akademi, uygulamalı adli muhasebe ve hile denetimi eğitimleri ile çalışmalarına başlıyor.

16 Aralıkta hizmete giren Ortakçı Akademi’nin hizmet faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Ayşe Ortakçı, “16 Aralık 2022 tarihi itibari ile eğitimin, değişiğimin ve gelişimin adresi sloganı ile yola çıkarak iş dünyasında yerimizi aldık. Amacımız gerek kurumsal, gerekse kişisel olarak vereceğimiz eğitim, danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri ile kurum içi ve kurum dışı olarak kuruluşların geleceğine yön vereceğiz. Ayrıca iş sağlığı ve iş güvenliği kapsamında yasal zorunluluğu olan ilk yardımcı, hijyen yangın vb. eğitimlerde ve iş görenlerin yıllık periyodik sağlık taramalarında gezici sağlık aracımız ile de hizmet vermekteyiz. Ortakçı akademi olarak kaliteli hizmet anlayışımız ile iş dünyasında ihtiyaç hissedilen bir boşluğu doldurmayı kendimize ilke edindik. Bursa yönetim akademisinin İnegöl temsilcisi olarak Bursa yönetim akademisinin faaliyetleri kapsamındaki tüm hizmetleri vermekteyiz. Ayrıca adli muhasebe, hile denetimi, içe denetim, SMMM staja giriş ve mesleki eğitim yeterlilik eğitimlerinde de İstanbul merkezli Business Academi ile birlikte yol almaktayız.” dedi.

Yarın başlayacak ve 4 gün sürecek eğitimlerden de söz eden Ortakçı, “2 Mart tarihinde başlayacak ve 4 günü kapsayan eğitimlerde Eğitmen Dr. Baki Toraman’ın sunumuyla uygulamalı muhasebe ve hile denetimi eğitimlerine başlıyoruz. Bu eğitimlerde ayrıca belgede ve imzada sahtecilik ve yine sorgulama ve yalanı yakalama teknikleri konusunda eğitimlerimiz olacak. Kendi bünyemizde açtığımız sınıfta gerçekleşecek bu eğitimlerimiz 30 saat sürecek ve eğitim sonunda katılanlara sertifika verilecek. Maalesef işletmelerde farkına varılmayan çeşitli hileler söz konusu. Bu konuda iş dünyasını ve meslek mensuplarımıza seminer ve eğitim aracılığı ile bu konudaki farkındalığı arttırmak istiyoruz. Talep eden iş yerlerimize bu konuda danışmanlık da verebiliriz. Yapılan araştırmalara göre işletmelerde net karın en az yüzde sekiz hatta yüzde on oranında hileler nedeniyle kar kaybına maruz oldukları tespit edilmiştir.  İlçemizde faaliyet gösteren işletmelerimizin zaman zaman duyurusunu yapacağımız bu eğitimlerden istifade etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00