www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ortakçı Akademi'den bir önemli eğitim programı daha

Ortakçı Akademi

Ortakçı Akademi, Eylül ve Ekim aylarında Dış Ticaret, E-Ticaret & E-İhracat, Nöro Pazarlama ve Pazarlamada Algı Yöntemleri konularında birbirlerini tamamlayan eğitimler düzenleyecek.

Ortakçı Akademi, Türkiye’nin 16.büyük ekonomisine sahip olan ve her yıl ihracat fazlası veren İnegöl sanayisinde eksikliği hissedilen yetişmiş personel ihtiyacını karşılamak için, Eylül ve Ekim aylarında Dış Ticaret,E-Ticaret & E-İhracat, Nöro Pazarlama ve Pazarlamada Algı Yöntemleri konularında birbirlerini tamamlayan eğitimler düzenleyecek.

Düzenlenecek eğitim programına ilişkin bilgi veren Ortakçı Akademi Mali Müşavir&Bağımsız Denetçi Ayşe Ortakçı Kılcıgil, “Eğitimler Bursa Ticaret Üniversitesi misafir akademisyeni Uluslararası Ticaret Uzmanı Dr.Murat Erdoğan ve Türkiye’nin E-Ticaret konusunda en iyi yazılımcılarından olan Seo uzmanı eğitmen Talha Toptan tarafından verilecektir. Eğitimlerin süresi yaklaşık on iki yada on altı saat sürmekte olup, eğitimler Ortakçı Akademi Eğitim salonunda verilecek olup, eğitimler sonunda da eğitmenlerimizin onayladığı sertifika düzenlenip verilmektedir. Ayrıca katılımcıların talep etmesi halinde de yine e-devlet de görüntülebilen sertifika da düzenlenerek verilmektedir. Eğitimlerimiz bu konularda kendilerini geliştirmek isteyen her yaştan çalışmayan, çalışan, öğrenci olan herkese açıktır. İnegöl iş dünyasının gelişiminde eğitilmiş personelin katkısının çok büyük olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Bu nedenle işverenlerimizin hem kendilerinin hem firmalarının hem de çalışan personellerinin gelişimi için eğitimlerimize destek vermelerini ve eğitimlerimize katılmalarını arzulamaktayız. Ortakçı Akademi Eğitim Danışmanlık Mali Müşavirlik Hizmetleri firması olarak temennimiz, İnegöl iş dünyasının ihracat hacminin önceki yıllara göre daha fazla artması, İnegöl iş dünyasının hem İnegöl hem de ülke ekonomisinin gelişiminde daha fazla rol oynamasıdır.” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19