ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ KENDİNİ BIÇAKLADI

ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ KENDİNİ BIÇAKLADI

8. sınıf öğrencisi iki çocuk arasında çıkan kavgada, çocuklardan biri evinden getirdiği bıçakla yanlışlıkla kendini yaraladı.

Mahmudiye Mahallesi’nde Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda 8. sınıfa gittikleri öğrenilen iki öğrenci arasında teneffüste çıkan kavga, okul dışına taştı. Öğrencilerden biri evinden getirdiği bıçak ile yanlışlıkla kendini bıçakladı. Yaşanan olay şiddet ve yaralamanın ilkokullara kadar düştüğünü gözler önüne serdi.

 

KAVGAYI ARKADAŞLARI AYIRDI

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 13.30 sıralarında Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Dumlupınar İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri O.Ö. ile H.Ş. arasında teneffüs esnasında bir tartışma çıktı. Çıkan tartışma öğrencilerin arkadaşlarının da katılması ile kavgaya dönüştü. Okuldaki diğer öğrenciler kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdılar.

 

Kavga eden öğrencilerden O.Ö., evinden bıçak alıp yeniden okula döndüğü sırada kavga ettiği H.Ş. ile karşılaştı. Bu sırada iki öğrenci arasında yeniden tartışma başladı. İddiaya göre H.Ş. sınıf arkadaşı O.Ö.`nün elindeki bıçağı almak istedi. Arbede sırasında O.Ö. kendi elindeki bıçakla sol dizinin üstünden yaralandı. Kanlar içerisinde kalan öğrenci olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. O.Ö., hastanede yapılan tedavisinin ardından Bursa`ya sevk edildi. Olay sonrası kaçan diğer öğrenci H.Ş. ise emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24