Oruç Bitti, Cihad Devam Ediyor

Oruç Bitti, Cihad Devam Ediyor

Bayramlaşma programında konuşan SP İlçe Teşkilat Başkanı Kenan Alemdar, ?Ramazan-ı Şerif´ten aldığımız güçle, enerjiyle, azimle, gayretle bir sonraki Ramazana kadar bu bozuk düzeni değiştirip yerine yeniden büyük Türkiye´yi ve adalete dayalı yeni bir düny

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı bayramlaşma törenini, Ramazan Bayramı´nın 2. günü parti binasında gerçekleştirildi. TöreneSP İl Başkan Yardımcıları İsmail Özdemir, SP İlçe Teşkilat Başkanı Kenan Alemdar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve parti üyeleri katıldı.

ORUÇ BİTTİ AMA CİHAD BİTMEDİ

Bayramlaşmanın ardından bir konuşma yapan SP İlçe Teşkilat Başkanı Kenan Alemdar, ?Bu özel ve güzel günü birlikte yaşamak, kardeşliğimizi pekiştirmek ve bayramlaşmak için hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Yetimi itip kakma, yoksulu doyur ve teşvik et emrinin yaşandığı, oruç tut sıhhat bul Hadis-i Şerif´inin hayat bulduğu, Kitab-ı Mukaddesimiz Kuran-ı Kerim´in oku emriyle inmeye başlandığı ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi´ni içinde barındıran Ramazan Ayı´nı geride bırakmış bulunmaktayız. Bu Ramazana bizleri kavuşturan, emrine itaat edip oruç tutmamızı nasip eden yüce Rabbimize hamdüsenalar ediyoruz. Bir ay boyunca sahurumuzu yaparak, iftarımızı açarak orucumuzu tuttuk. Fitrelerimizi verdik, Kuran-ı´mızı okuduk, teravihlerimizi kıldık, Kadir Gecemizi yaşadık ve bayram namazımızı kıldık. Şimdi de bayram yapıyoruz. Sevdiklerimizle, kardeşlerimizle huzur içerisinde, sükûnet ortamında bir bayram yaşıyoruz. Bunun içinde Rabbimize şükrediyoruz. Bu Ramazan bayramını yurtları bombalanmış, yıkılmış, virane olmuş, kan ve gözyaşının olduğu zulüm altında İslam beldelerinde bayramı yaşamaya çalışan Müslüman kardeşlerimize duamızı eksik etmiyoruz ve onların bu durumdan kurtulmaları için de mücadelemize devam ediyoruz. Bunun içinde rabbimize hamd ediyoruz ki, bize ümmetin kurtuluşu için mücadele etme imkânı verdi. Oruç ayı, Kur´an ayı Ramazanı yaşadık ve şimdi de bundan sonraki hayatımızda orucumuzu tuttuğumuz gibi Rabbimize kâlu belada verdiğimiz sözümüzü ve başparmaklarımızı kaldırarak liderimize verdiğimiz sözümüzü tutmak, yaradılış gayemiz olan Kur´an nizamını kurmak ve yürütmek için bugüne kadar olduğu gibi bugünde, bundan sonrada canla başla mücadelemize devam edeceğiz. Ramazan bitti ama ömür bitmedi, oruç bitti ama cihad bitmedi. Şimdi Ramazan-ı şeriften aldığımız güçle, enerjiyle, azimle, gayretle bir sonraki Ramazana kadar bu bozuk düzeni değiştirip yerine yeniden büyük Türkiye´yi ve adalete dayalı yeni bir dünyayı kurmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan bayramımızın hayırlara vesile olmasını rabbimizden niyaz ediyor ve hepinize hayırlı bayramlar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04