www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Oruçlu Şekilde Bursa´ya Koştular

Oruçlu Şekilde Bursa´ya Koştular

İnegöl´den birçok alana öğrenci ve sporcu yetiştiren İnegöl Fitness Akademi Merkezi (İFAM), eşi benzeri görülmemiş bir antrenmana imza attı. İFAM sporcuları, önceki gün sahur sonrası oruçlu bir şekilde Bursa´ya koştular.

İnegöl´de 28 yıldır spora ve sporcuya hizmet eden İFAM Gençlik Spor Kulübü antrenörü Yunus emre Ay, radikal ve ilginç antrenman teknikleri ile BESYO, Pomem, PÖH, JÖH, PMYO öğrencilerini hazırlamaya devam ediyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yunus Emre Ay, ?1 yıldır kulüp öğrencilerimizin ısrarla Bursa´ya gitme talepleri üzerine gerekli ön hazırlıkları yapıp kulüp öğrencilerimiz, birebir sağlık görevlilerinin gözetiminde 41,2 kilometrelik İnegöl-Bursa kross parkurunu tamamladılar. Uzun zamandır istenen Bursa koşusunu uzun uğraş ve emek sonucunda şükürler olsun ki nihayete erdirdik. Bize karşı maddi manevi desteklerini esirgemeyen sponsorlarımız ve destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Artık zaman çok daraldı. Üniversiteler teker teker kılavuzlarını açıklamaya başladı ve Türkiye´de çok büyük bir kaos var. Allah´ın izniyle bu sene 30 üniversite dolaşıp her gittiğimiz yerlerde çadır kentler kuracağız. Türkiye´nin dört bir yanından çok fazla talep aldığımız için farklı il ve ilçeler de şubeler açtık ve açmaya devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde çok olumlu tepkiler aldık. Öğrenci çokluğunun vermiş olduğu özgüvenle festival tadında eğlenceli anlar yaşayacağımıza inanıyorum. 2016, 2017 ve 2018 sezonu içinde 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden çok fazla talep geldi. İFAM Besyo´nun asıl amacı öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan koruyup spora ve sağlıklı yaşama yöneltmektir. Bu konuda da başarılı olduğuma inanıyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36