www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OSB´DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

OSB´DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Kardeşine yardım toplamak için değişik il ve ilçelerde sürekli basın kuruluşlarını arayarak kendisinin habere konu alınmasını isteyen Kenan Gül isimli şahıs, 2. Mobilya Organize Sanayi Bölgesi´nde bir fabrika inşaatının çatısına çıkarak intihar etmek ist

 

İnegöl´de tanıdıklarının yanına gelen ve beyninde tümör bulunan kardeşinin hastane masraflarını karşılamaya çalışan 22 yaşındaki epilepsi hastası Kenan Gül, kardeşinin hastane ve ilaç masraflarını karşılayamadığı için, Mobilya Organize Sanayi Bölgesi´ndeki bir fabrika inşaatına çıkarak intihar etmek istedi.  Fabrikanın çatısına çıkan Kenan Gül yanına kimsenin yanaşmasına izin vermezken elindeki bıçakla kolunu kesmeye başladı.

 

İhbar üzerine olay yerine İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma ekipleri, 112 Acil Sağlık Ekipleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri sevk edildi.  Uzun süre çatıdan inmeyen Kenan Gül, İnegöl Belediye Başkanının olay yerine gelmesini istedi. Gül, Jandarma personelinin ısrarı sonucu ihtiyacı olan paranın kendisineverileceğinin söylenmesi üzerine çatıdan inmeye karar verdi.

 

SIĞINACAK KAPIM KALMADI

Kardeşinin iğne masrafının 350 Euro olduğunu belirten Gül, ?Benim kardeşimin beyninde tümör var. Ben her ay 650 lira bulmak zorundayım. 2014 tarihine kadar kardeşime rahmetli Kıbrıs Gazisi dedem baktı. O ölünce kardeşim bana kaldı. Benim artık sığınacak kapım kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kardeşime iğneler yurt dışından geldiği için her ay 350 Euro para ödüyorum. Hayırseverlerimize sesleniyorum. Artık benim sesimi duyup yardım eli uzatsınlar. İnegöl´de tanıdık vardı onların yanına geldim. 2 tanesini buldum, birini bulamadım. Daraldım çatıya çıktım. Buraya otostopla geldim. Allah kimseye böyle acı göstermesin. Benim eşim ve 2 aylım bir çocuğum var. Ben kardeşimle mi uğraşayım, çocuğumun mamasıyla beziyle mi uğraşayım. Şu anda kardeşim Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi´nde yatıyor. Bir daha intihara kalkışmayacağım? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71