www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OSB´LER CAZİP HALE GELİYOR

OSB´LER CAZİP HALE GELİYOR

Yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi´nin tanıtım toplantısı dün yapıldı. Toplantı öncesi konuşan Yenice Islah OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Altunbaş, ?Hükümetimiz tarafından da açıkça destek gören OSB´ler, her geçen gün yeni teşvik ve destekler ile ço

 

2012 yılında çalışmaları başlayan Yenice Islah OSB, dün Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda yapılan organizasyonla sanayiciye tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, İTSO Başkanı Metin Anıl ve Yenice Islah OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Altunbaş da katıldı.

Yenice Islah OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Altunbaş, tanıtım programının açılışında bir konuşma yaptı. Yenice Islah Organize Sanayi Bölgesinin; bilgilendirme, tanışma, bir olma, birlik olma toplantısına katılanlara teşekkür eden Altunbaş, ?2012 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda, ıslah statüsü kazanarak belirli bir başarı elde ettik. Bu 3 yıllık süre zarfında, maddi manevi desteklerini hiç esirgemeyen başta Sayın Valimiz olmak üzere, Sayın Kaymakamımıza, Bursa Milletvekillerimize, İnegöl Belediye Başkanımıza, Ticaret ve Sanayi Odamızın Değerli Başkanına, tüm kamu ve kuruluşlarımıza ve YENSİAD derneğimizin üyelerine teşekkür ediyorum? dedi.

Organize Sanayi Bölgelerinin Türk sanayisinin gelişmesi, modernize olması ve dışa açılması yönünde önemli bir görevi üstlenmiş durumda olduğunun altını çizen Altunbaş; ?Hükümetimiz tarafından da açıkça destek gören OSB´ler, her geçen gün yeni teşvik ve destekler ile çok daha cazip hale gelecektir. Sizlerden gelen bölgemize ait eksik bildirim ve talepleriniz, Yönetim Kurulumuzca değerlendirilmektedir. Bu konuda göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ediyorum. Bölgemize ait her türlü talebinizi Yönetim Kurulumuza veya Bölge Müdürlüğümüze iletebilirsiniz. Çıkmış olduğumuz bu yolda, sorumluluk bilinciyle birlikte hareket etmeyi umuyor, sanayicilerimizle birlikte bölgemize ve memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum? ifadelerinde bulundu.

Konuşmanın ardından Yenice Islah OSB Genel Müdürü Semih İdil, Yenice OSB hakkında bilgiler verdi.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00