Osmaniyespor Uğur Sanı´ya Emanet

Osmaniyespor Uğur Sanı´ya Emanet

1. Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Osmaniyespor, Teknik Direktör olarak 1980 doğumlu genç antrenör Uğur Sanı ile anlaşmaya vardı.

38 yaşındaki genç teknik direktör futbola İnegölspor altyapısında başladı. Bütün yaş gruplarında futbol oynayan Sanı, daha sonra Bursa Merinosspora transfer oldu. Yeşil sahalarda 20 yılı aşkın süre top koşturan Uğur Sanı, amatör futbol kariyerinin ardından, Osmaniyespor da ilk kez antrenörlük deneyimi yaşayacak.

OsmaniyesporKulüp Başkanı Murat Balakuş, ?İlk günden bu yana gündemimize birçok isim gelmişti ancak tercihimizi Uğur Sanı hocadan yana yaptık. Yeni hocamız en kısa sürede görevine başlayacaktır. Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun? dedi.

HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Uğur Sanı, Osmaniyespor´a ve camiaya yakışır futbolcuları renklerine bağlayacaklarını kaydederek, ?Futbolcu seçimde çok hassas davranacağız. Sonuna kadar forması için savaşan, her şeyini ortaya koyan, iş ahlakına uyan ve camiayı en iyi şekilde temsil eden futbolcularla beraber olacağız. En az 7-8 tane iyi oyuncu aldıktan sonra üstüne katacağımız genç oyuncularla iyi bir takım olma yolunda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sözlerimi bitirirken son olarak söylemek istediğim camia olarak kenetlenirsek hedeflerimize daha çabuk ulaşabiliriz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68