OSMANİYESPOR YÖNETİMİNDEN ZİYARET

OSMANİYESPOR YÖNETİMİNDEN  ZİYARET

Osmaniye Spor Kulübü yeni yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

İnegöl´ün amatör küme temsilcilerinden Osmaniyespor, kısa bir süre önce yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirlemişti. Kulübün yeni Başkanı Hüseyin Tubadan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte protokol ziyaretlerine başladı.

FAYDALI BİR GÖRÜŞME OLDU

Hüseyin Tubadan ve yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Cumartesi günü Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti. Hem tanışma hem de istişare amacıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Hüseyin Tubadan, genel kurulda kulüp üyelerinin teveccühü ile göreve geldiklerini hatırlattı. Önemli bir görevi üstlendiklerinin bilincinde olduklarını kaydeden Tubadan, ?Yönetimimizle birlikte öncelikle protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirmek istedik. Belediye Başkanımız sağ olsun bizleri makamında kabul ettiler. Kendileri ile hem tanışmak hem de ilçe sporu ve kulübümüzle ilgili istişarelerde bulunmak istedik. Bizleri kabul ettiği için tekrar teşekkür ediyoruz. Faydalı bir görüşme oldu? dedi.

OSMANİYESPOR İNEGÖL´ÜN KÖKLÜ KULÜPLERİNDEN BİRİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Osmaniyespor´un yeni Başkan ve yönetimine başarılar dileyerek, ?Bugün yapılan seçimler sonucunda Osmaniyespor kulüp başkanlığına getirilen Hüseyin Tubadan ve yönetim kurulu üyelerini misafir ediyoruz. Osmaniyespor İnegöl´ümüzün eski ve köklü kulüplerindendir. İnegöl için önemli bir değerdir. Bizler de bugün kulüp yöneticilerimizle hem tanışma hem de kulübün ligde daha iyi yerlere gelmeleri için bununla alakalı neler yapabiliriz noktasında istişareler yaptık? dedi.

Ziyarette Osmaniyespor Yönetimi Başkan Aktaş´a çiçek takdiminde de bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07