OSMANİYESPOR 41 YAŞINDA

OSMANİYESPOR 41 YAŞINDA

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör kümede şampiyon olup 1. Amatör kümeye yükselen ve bu yıl da Süper Amatör lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Osmaniyespor, 41’inci yaşını kutluyor.

Osmaniyespor kulübü yönetimi, önceki akşam 41. Yaş gününü tesislerde yapılan antrenmanda futbolcularla birlikte kutladı. 41. Yaş günü pastasını futbolcular keserken, yöneticiler futbolculara baklava ikramında da bulundu.

 

HER KATEGORİDE BAŞARIMIZ VAR

Kutlama sonrası bir açıklama yapan Osmaniyespor Kulübü Başkanı Nuri Kerimoğlu, “Osmaniyespor kulübü olarak bu sene 41. yılımızı kutlamaktayız. Geçen sene 40. yılımızda 2. kümede namaglup şampiyon olup 23 senelik hasrete son vererek Osmaniye sorumuzu 1. Kümeye çıkardık. Çok çalışan, her ince detayı düşünen ve bir o kadar centilmen başarılı genç bir yönetime sahibiyiz. Beraberimdeki benimle her türlü çileyi, cefayı çeken ve daima arkamda olan genç dinamik yönetici arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Sadece A takım bazında değil, tüm liglerde de başarıdan başarıya koşan bir kulüp haline geldik. Alt yapı bazında çok iyi başarılara imza atıyoruz. U-17 takımımız İnegöl grubundan 3. çıkarak bu sene yeni kurulacak olan Bursa Elit Ligde Play-Off liginde oynama başarısı göstermiştir. Akabinde aynı başarıyı U-14 takımımız, İnegölspor’un ardından ikinci bitirerek adını Bursa Elit Play Off liginde Play Off oynama şansı bulmuştur. İnşallah bu takımımız Play Off’larda başarılı sonuçlar alıp önümüzdeki sene adını Bursa liglerinde konuşturacaktır” dedi.

 

HEDEF SÜPER AMATÖR

U-15 takımlarının da yeni başlayan ligde başarılı sonuçlar aldığını ifade eden Kerimolğu, “İnşallah bu takımımızda İnegöl’ümüzü Bursa da temsil edecektir. Biz Osmaniyespor kulübü olarak sadece A takım bazında düşünmemekteyiz. Tüm altyapımızda da başarılar göstermekteyiz. Bu İnegöl’deki spor camiası için gözden kaçırılacak bir olay değil. Elimizin, gücümüzün yettiği kadar Osmaniyespor kulübünü tüm gruplarımızda başarıdan başarıya koşturup İnegöl’ümüzü Bursa’da spor camiasında en iyi şekilde temsil etmek için her türlü fedakarlığı göstermeye çalışıyoruz. A takım bazında da hedefimiz her zaman bir üst lig yolunda koşmak olmuştur. Yüce rabbim nasip kısmet ederse, inşallah hedefimiz önümüzdeki sene Osmaniye Spor Kulübünü Süper Amatör ligde görmektir. Hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Sezon sonunda inşallah isteğimiz konumda olup isteğimiz umduğumuz özlemini çektiğimiz süper amatör ligde oluruz” diye konuştu.

 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Nuri Kerimoğlu, kendilerine destek verenleri de unutmayarak şöyle konuştu: “41. yılımızda bizleri unutmayan eski sporcumuz, kalecimiz, kulübümüzün uzun yıllar kaptanlığını yapmış çok saygı değer kardeşimiz Arkadaş Cafe sahibi Remzi Kaldıram’a yapmış olduğu baklava ikramından dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Geçen sezondan beri sponsorumuz olan kulübümüzün yöneticisi ve aynı zaman Özbay Reklam sahibi Selim Özbay’a da yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22