OSMANİYESPOR HEDEFE KİLİTLENDİ

OSMANİYESPOR HEDEFE KİLİTLENDİ

Bursa 2. amatör kümede şampiyonluk iddiasıyla mücadele eden Osmaniyespor’da iki haftada alınan 6 puanın sevinci yanşıyor. Kulüp Başkanı Nuri Kerimoğlu; 3-0 sonuçlanan Başakspor maçı sonrası yaptığı açıklamasında geçtiğimiz sezon kaçırdıkları şampiyo

Bursa 2. amatör kümede sezona fırtına gibi giriş yaparak ilk hafta averajla ikinci sırada kalan, ikinci hafta ise liderlik koltuğuna oturan Osmaniyespor’da alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Hafta sonu oynadığı maçta Başakspor’u 3-0 geçen başarılı kadro, bu sezon şampiyonluğu yakalamak istiyor.

Şampiyonluğa Kilitlendik

Başakspor maçı sonrası bir açıklama yapan Osmaniyespor Başkanı Nuri Kerimoğlu, Osmaniyespor camiası olarak geçen sezon kaçırdıkları şampiyonluğu bu sezon yakalamak istediklerini söyledi. Bunun için daha ligin başlangıcında işlerini sıkı tutuklarını, bütün önlemlerini aldıklarını ve güçlü bir kadro oluşturduklarını kaydeden Başkan Kerimoğlu; “Elbeyli Üzümspor galibiyeti ile başladığımız sezona, hafta sonu oynadığımız Yenişehir Başakspor galibiyetini de ekledik ve yolumuza devam ediyoruz. Aldığımız bu galibiyetle liderlik koltuğuna da oturduk. Liderliği devraldık ve artık buradan inmeye de niyetimiz yok. Hafta sonu sezonun 3. maçında İznik Boyalıca’yı ağırlayacağız. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp geçen sezon olduğu gibi namaglûp unvanımızı devam ettirerek sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Genç bir kadro ve genç bir yönetime sahibiz. Bu sezon camia olarak şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız” dedi.

Gençlerde De İddialıyız

Şampiyonluk iddialarının 2. kümede mücadele eden genç takımlarında da sürdüğünü dile getiren Kerimoğlu, “Gençlerde de şampiyonluğun en kuvvetli adayıyız. Geçen hafta başlayan gençler liginde Karadeniz Güvenspor’u mağlup ettik. 2010-2011 sezonunda hem genç takımımız, hem de A takımımızı şampiyon yaparak 1. kümeye taşımak istiyoruz. Sezon başından beri bizlerden desteklerini esirgemeyen Osmaniye teşkilatına, iki maçtır gerek evimizde gerekse de deplasmandaki maçlara otobüs tutarak, ya da kendi araçları ile gelip takımımıza destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz ve hedefimiz 1. küme diyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00