OSMANİYESPOR TOPBAŞI YAPTI

OSMANİYESPOR TOPBAŞI YAPTI

1.Amatör Küme temsilcimiz Osmaniyespor, yeni sezonun çalışmalarına şampiyonluk umutları ile başladı. Turgutalp Antreman Sahası Osmaniyespor Tesisleri`nde çalışmalara başlayan takım 18 kişilik kadrosu ile ter attı.

 

 

 

1.Amatör Küme temsilcimiz Osmaniyespor, 2013-2014 sezon hazırlıkları kapsamında önceki akşam topbaşı yaptı. Futbolcuların tatil sonrası yeniden başladıkları antrenmandaki performansları kulüp yönetimini memnun etti.

 

OSMANİYE’YE SPONSOR PİYANGOSU

Haminne bitkisel sağlık firmasının yeni sezonda kulübe sağlık sponsoru olmasından dolayı antreman öncesi kulüp binasında futbolcular bir dizi sağlık kontrollerinden geçtiler. Haminne bitkisel sağlık firmasının Genel Müdürü Hekim Ahıskalı, “Osmaniyespor`a yeni sezonda her türlü sağlık desteğini vermek için hazırız” dedi.

 

BAŞARILI OLMAMA LÜKSÜMÜZ YOK

Bu sezon camia olarak herkesin şampiyonluğa inandığını söyleyen Kulüp Başkanı Nuri Kerimoğlu, “Taraftarlarımıza hayal kırıklığı yaşatmamak için yönetim olarak her türlü fedakârlığı yaptığımızı düşünüyorum. Bana  göre şu anki kadromuzla Süper Amatör Küme’de mücadele eden  takımların gücünde olduğumuzu düşünüyoruz. Bu kadro ile şampiyon olmama lüksümüz yok” ifadelerini kullandı.

 

Kulüp yöneticileri, antreman sonrasında futbolculara baklava ikramında bulunarak yeni sezon öncesi kendilerinden şampiyonluk sözü aldılar.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07