www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Osmaniyespor´da Balakuş Dönemi

Osmaniyespor´da Balakuş Dönemi

Osmaniyespor Kulübü´nde30 Nisan´da gerçekleştirilen Olağanüstü Kongre´de kulüp başkanlığına Murat Balakuş getirildi.

Murat Balakuş başkanlığındaki yönetim kurulu, önceki akşam Eşref İnegöl Köftecisi´nde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

HEDEF SÜPER AMATÖR

Yemeğin ardından konuşan Osmaniyespor Kulüp Başkanı Murat Balakuş, ?30 Nisan 2018 tarihinde Olağanüstü Kongremizle birlikte Osmaniyespor kulübünün yeni yönetimini belirledik. Bugün de hem tanıtım hem de iftar programı düzenliyoruz. Geçen sene Hüseyin başkanımızla girdiğimiz yönetimde daha sonra benim başkanlığımda devam etmiştik. 1. Amatör Kümeyi 3. olarak tamamladık. Bu sene Allah izin verirse daha iyi bir kadroyla, daha genç ve altyapıdan destekli bir kadroyla Osmaniyespor´umuzu tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig´e çıkarmak istiyoruz. Aramızda birbirinden değerli arkadaşlarımız var. 2018-2019 sezonunda Osmaniyespor´u layık olduğu yere taşıyacağız. Emin olun ki Osmaniyespor, amatör kulüpler bazında adından çokça söz ettirecek ve İnegöl camiasını memnun edecektir. Futbolcu kardeşlerimiz de o şekilde hazırlanacaklar. Altyapı gruplarında da iddialıyız. Erol hocamız tecrübesiyle onları en iyi şekilde hazırlıyor. İlerleyen günlerde hocamızı da açıklayacağız? dedi.

YENİ YÖNETİM

Gerçekleştirilen Olağanüstü Kongre sonucunda Murat Balakuş başkanlığında oluşan yönetimde; Ertuğrul Arslan, Aydın Savaş, Mustafa Topuz, Hasan Fevzi Aktaş, İsmail Yaprak, Selim İncebay, Erdal Başdere, Şaban Gümüş, Mesut Saman, İsmet Yıldız, Kenan Kaya, Özgün Can, Ertuğrul Anıl ve Rafet Kılıç, denetim kurulunda ise İbrahim Acar, Hakan Yoldaş ve Erol Arslan isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01