www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Osmaniyespor´da Görev Dağılımı

Osmaniyespor´da Görev Dağılımı

1. Amatör Küme temsilcimiz Osmaniyespor, Olağan Genel Kongresinin ardından yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Konu ile ilgili konuşan Başkan Murat Balakuş, ?2018-2019 sezonu adına Osmaniyespor olarak bir takım hazırlıklar içerisindeyiz. Osmaniyespor güzide bir kulüptür, geçmişi başarılarla dolu, sayısız futbolcu yetiştiren çok düzgün bir kulüptür.Yeni sezonumuz hayırlı olsun diyorum. Herkese başarılar diliyorum. Çok fazla para harcamadan, amatör bir ruh içerisinde güzel bir takım oluşturacağımıza inanıyorum? dedi.

 

GÖREV DAĞILIMI

Başkan Murat Balakuş, Muhasip Ertuğrul Arslan, Basın Sözcüsü Aydın Savaş, As Başkan Özgür Can, Genel Kaptan İsmail Yaprak, Futbol Şube sorumlusu Fevzi Aktaş, Altyapı Sorumlusu Erdal Başdere, Reklam sorumlusu Şaban Gümüş, Tesis sorumlusu Ertuğrul Anıl, Federasyon Sorumlusu Kenan Kaya, Lokal Amiri Rafet Kılıç, Başkan Yardımcısı Mesut Saman, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Yıldız, Başka yardımcısı Selim İncebay.

 

Transfer komitesi ise; Ertuğrul Arslan, İsmail Yaprak, Fevzi Aktaş, Erdal Başdere, Şaban Gümüş ve Kenan Kaya isimlerinden oluştu.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01