OSMANLI MUTFAĞI HİZMETE AÇILDI

OSMANLI MUTFAĞI HİZMETE AÇILDI

Temiz ve kaliteli hizmeti ilke edinerek İnegöl´ü özlenen Osmanlı yemekleriyle buluşturmayı amaçlayan Osmanlı Türk Mutfağı, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde açıldı.

 

Firmasının işletmecisiHüseyin Alkan, uzun meslek hayatının getirdiği tecrübeyle, Osmanlı mutfağını yeni işyerlerinde vatandaşların hizmetlerine sunduklarını belirtti.

 

HER YAŞA VE KESEYE GÖRE

35 yıldır mesleğin içerisinde olduğunu ve İnegöl´de daha önce balık restoran işletmeciliği yaparak hizmet verdiğini belirten Osmanlı Türk Mutfağı firma işletmecisi Hüseyin Alkan, ?İşletmemiz sabah saat 05.00´da açılıyor, akşam 22.00´a kadar hizmet veriyor. Sabahları çorba ve kahvaltı hizmeti veriyoruz. Öğlen vakti 15 çeşit yemek ve 4 çeşit çorba sunuyoruz. Akşamları ise Osmanlı mutfağından saray yemekleri, zeytinyağlılar, ızgara çeşitleri, balık, kebap, pide ve cantık ürünlerini müşterilerimizle buluşturuyoruz. Bunların yanı sıra mevlit ve cemiyetlere cantık ve pide hizmeti sunuyoruz. Temizlik ve kaliteye önem veren bir işletmeyiz. Müessesemiz gençlere, ailelere ve her türlü yaş gruplarına hitap etmektedir. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 20 gün önce açılışımızı gerçekleştirdik ve Osmanlı Türk Mutfağı olarak tüm İnegöl halkına hizmete hazırız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24