www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Oto Pazarına Fuar Ayarı

Oto Pazarına Fuar Ayarı

İnegöl´ün tarım potansiyelinin vitrine çıktığı ve sektörünün en seçkin ürünlerinin ve ekipmanlarının sergilendiği İnegöl Tarım Fuarı(İNTARF) kapılarını açmaya hazırlanırken, 2. El oto pazarı fuar nedeniyle bu haftaya mahsus olmak üzere Cumartesi günü Hikm

İnegöl Tarım Fuarı nedeniyle Cumartesi günü kurulan 2. el oto pazarının yer değişikliği hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; ?İnegöl olarak bir fuar hareketliliğini daha hep birlikte yaşayacağız. Fuarımızın trendi gün geçtikçe artıyor. Tarımın her türlü trendinin belirlendiği fuarımız Türkiye´nin en popüler fuarları arasına girmiş durumda. İnegöl Tarım sektörünün en seçkin ürünleri, Mer-pa da hem Türkiye hem de dünya ile buluşacak. İnegöl Belediyesi olarak gerçekleşecek bu fuar öncesi bizler de bir takım önlemler almış bulunmaktayız. Bu kapsamda 10-13 Eylül tarihleri arasında İntarf Fuarının düzenlenecek olmasından dolayı Mer-pa içerisinde Cumartesi günü kurulan 2. El oto pazarı bu haftaya mahsus olmak üzere Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde Nikah Salonu ve Modef Fuarcılık alanı üzerinde kurulacaktır? şeklinde konuştu.

2. EL OTO PAZARI KÜLTÜR PARK İÇERİSİNDE

2.el Oto Pazarının yer değişikliği ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır diyen Taban, ?Bu konuda Oto Galericiler Sitesi Yönetimi ile görüşülerek, gerçekleşecek bu yeni düzenleme hakkında üyelerine bilgilendirme yapmaları konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur. Ayrıca 2.el oto esnafına da konu hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Oto pazarının bu haftaya mahsus olmak üzere Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde Nikah Salonu ve Modef Fuarcılık alanı üzerinde kurulacağı toplu mesaj ile de halkımıza bildirilecektir? dedi.

Taban konuşmasının sonunda; ?İnegöl Tarım Fuarı(İNTARF) dolayısıyla 2. El oto pazarında gerçekleşecek yeni düzenlemeye esnaf kardeşlerimizin ve ilçe halkımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerini umuyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51