www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Otobüs Hatlarının İsimleri Değişti

Otobüs Hatlarının İsimleri Değişti

1 Aralık itibariyle yeni araçların hizmete girmeye başlayacağını açıklayan İnegöl Ulaşım A.Ş. (İNULAŞ) Başkanı İbrahim Bayram, yeni araçlarla birlikte otobüs hatlarının isimlerinin değişeceğini belirtti.

Güzergâh istikametlerinde herhangi bir değişikliğin yapılmadığını belirten Başkan İbrahim Bayram, sadece hat isimlerinde değişiklik yapıldığını ifade ederek, ?Cerrah, İnegöl İşletme Fakültesi, Adliye Sarayı, Terminal ve Devlet Hastanesi istikametinde çalışan 1 nolu hattımız 611, Doğru Garajı, Adliye Sarayı, İnegöl AVM, Organize Sanayi Bölgesi ve Terminal istikametinde çalışan 2 nolu hattımız 612, Mesudiye Mahallesi, Terminal, İnegöl Devlet Hastanesi ve Adliye Sarayı istikametinde çalışan 3 nolu hattımız 613, Mesudiye Mahallesi, Ankara Caddesi, Adliye Sarayı, İnegöl İşletme Fakültesi, Devlet Hastanesi, İNGAZ ve Terminal istikametinde çalışan 4 nolu hattımız 614, Terminal, Devlet Hastanesi, Adliye Sarayı ve Ağaç İşleri Sanayi istikametinde çalışan 5 nolu hattımız 615, Alanyurt, Kozluca Yolu, İnegöl AVM, Hikmet Şahin Kültürparkı ve Ertuğrulgazi Caddesi istikametinde çalışan 6/A hattımız 616, Alanyurt, Köy İçi, Hikmet Şahin Kültürparkı ve Ertuğrulgazi Caddesi istikametinde çalışan 6/B nolu hattımız 617, Alanyurt, Ertuğrulgazi Caddesi, İnegöl Devlet Hastanesi ve Terminal istikametinde çalışan 7/A nolu hattımız 618, Alanyurt, Adliye Sarayı, Devlet Hastanesi ve Terminal istikametinde çalışan 7/B nolu hattımız 619, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü, Akhisar Mahallesi, Devlet Hastanesi, Adliye Sarayı ve Ertuğrulgazi Caddesi istikametinde çalışan 8/A nolu hattımız 620, TOKİ, Terminal, Devlet Hastanesi, Adliye Sarayı ve Ertuğrulgazi Caddesi istikametinde çalışan 8/B nolu hattımız 621, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü, Devlet Hastanesi, Adliye Sarayı, Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu, Osmanbey Caddesi, Çardak Cami ve İnegöl AVM istikametine çalışan 8/C hattımız 622, Huzur Mahallesi, Mobiliyum AVM, Terminal, Adliye Sarayı ve Devlet Hastanesi istikametine çalışan 9 nolu hattımız 623 olarak değiştirildi. Değişiklikler yeni otobüslerin devreye girmesiyle başlayacak.?

1 ARALIK´TA HİZMETE GİRİYORLAR

?Mart 2010 tarihinde İnegöl Belediyemizin o dönem ki başkanımız, şimdi ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş´ın göstermiş olduğu üstün gayret ve fedakârlıklarla hayata geçirilen ?Ulaşımda Kardeşlik´ projesiyle 7 yıldan beri bu hizmeti sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapan bir ulaşım şirketiyiz. Şehir içi yolcu taşımacılığında ekonomik, konforlu, rahat ve güvenli ulaşım hizmeti sunabilmek için, ayrıca sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurmak, halkımıza dünya standartlarında ulaşım imkânı sunmak adına 110 adet, tamamı 2017 model, Otokar marka, 26 oturan, 35 ayakta olmak üzere toplam 61 yolcu kapasiteli otobüsleri aldık. İnegöl halkımız her zaman en iyisine layıktır. Halk otobüsleri ön yargıların olduğu bir kâbus değil, halkımızdan gelen talep ve önerileri, şikâyetleri her zaman dikkate alındığı gerçek ulaşım araçlarıdır. Bizlere verilen bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek adına var gücümüzle çalışmaktayız. Yeni otobüslerimiz 1 Aralık itibariyle halkımızın kullanımına sunulacak. İnegöl´ümüze hayırlı olsun? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01