www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Otobüsler dezenfekte edildi

Otobüsler dezenfekte edildi

İNULAŞ özel halk otobüsleri Coronavirüs (covid19) hastalığına karşı özel bir ekip tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Dünyayı etkisi altına alana Korona Virüsü Türkiye'de de etkili oluyor. Son rakamlara göre Türkiye'de Korona Virüsüne yakalananların sayısı 6 oldu. Diğer ülkelere göre Türkiye'de alınan tedbirlerle birlikte sayı çok az. Virüs nedeniyle tedbirler devam ediyor. İnegöl'de toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları yapıldı. Korona Virüsü nedeniyle vatandaşların en çok kullandıkları alanlarda dezenfekte çalışmaları sürüyor. İnegöl'de bulunan 116 adet toplu taşıma araçları tek tek dezenfekte edildi. Her gün binlerce kişinin kullandığı araçlar belirli aralıklarla Virüs tamamen etkisiz hale gelene kadar devam edecek.

Hafta sonu Alanyurt Pazar yerinde bir araya gelen halk otobüslerinin dezenfekte çalışmaları bittikten sonra Konuyla ilgili açıklama yapan İnulaş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram; “İNULAŞ özel halk otobüsleri Korona virüs (covid19)hastalığına karşı özel bir ekip tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi. Günlük 116 araç ile ortalama 46 bin yolcu taşıyan araçlarımıza dezenfekte işlemi detaylı ve kalıcı olması amacıyla Cumartesi ve Pazar günleri yapılacaktır. Ayrıca araçlarımızın detaylı temizlikleri hijyen ve insan sağlığı göz önünde bulundurularak, her gün düzenli olarak hijyenik ilaçlarla şoförlerimiz tarafından da yapılmaya devam etmektedir. Bu konuda Belediyemizin ve şirketimizin denetimleri hat safhadadır. Vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda seyahat edebilmeleri için elimizden gelen her şeyi özveri ile yapmaktayız.”İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00