OTOBÜS ŞOFÖRÜNE SALDIRI

OTOBÜS ŞOFÖRÜNE SALDIRI

Akhisar Mahallesi mevkiine yolcu taşıyan bir halk otobüsü şoförü, bozuk yolda aracı sarstığı gerekçesi ile saldırgan bir yolcu tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Pazartesi günü 19.00 sıralarında Akhisar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, halk otobüsü sürücüsü Ahmet A. bölgeye yolcu götürdüğü sırada yolun bozukluğundan dolayı meydana gelen rahatsızlıktan dolayı yolculardan özür diledi. Oluşan rahatsızlıktan dolayı sinirlenen M.K. isimli vatandaş öfkesini dindiremeyince daha önce defalarca konu ile ilgili özür dileyen şoföre fiziki saldırıda bulundu. Yolcu indirmek için aracı durduran şoför Ahmet A., bir anda M.K.'nın saldırısına maruz kalınca neye uğradığını şaşırarak kendisini korumaya çalıştı. Diğer yolcuların olaya müdahale etmesi sonucunda saldırıdan kurtarılan şoför Ahmet A.'nın yüzünde ve ellerinde yaralanmalar meydana geldi. Saldırgan M.K. ise olayın ardından otobüsten inerek kayıplara karıştı. Yaşanan olay sonucunda hastaneye kaldırılan Ahmet A.'nın kafasına dikiş atılırken ellerinde çatlaklar olduğu ve 1 hafta iş göremez raporu aldığı öğrenildi.

 Saldırgan M.K.'nın yakalanması için Emniyet ekipleri tarafından arama başlatılırken olayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04