OTOGARDA TATİL YOĞUNLUĞU

OTOGARDA TATİL YOĞUNLUĞU

İnegöl otobüs terminali, yaz tatilini şehir dışında geçirmek isteyenlerin yoğunluğunu yaşıyor. İlçe halkının en çok ilgi gösterdiği iller arasında İzmir Antalya ve Balıkesir başı çekiyor

 

Ülke genelinde olduğu gibi İnegöl´de de hava sıcaklıklarının yüksekliği dolayısıyla vatandaşların yayla ve deniz bölgelerine seyahat etmeye devam ediyorlar. Artan sıcaklığın ardından İnegöl´de durmak istemeyen vatandaşlar, soluğu serin veya denizlik ortamlarda alıyorlar.

İLÇENİN EN HAREKETLİ NOKTASI

Tatil için araçlarını kullanmak istemeyen vatandaşlar, alternatif olarak otobüs yolculuğunu tercih ediyorlar. Üniversite kayıt sezonunun da açılması, asker uğurlama törenlerinin yanı sıra tatilcilerin de otobüslere gösterdiği ilgi sonucunda İnegöl Otogar adeta insan akınına uğramaya başladı. Son zamanlarda terminal, ilçenin en hareketli yeri haline gelirkenher geçen gün yoğunluk artarak devam ediyor.

Deniz kıyısı bölgeleri tercih eden İlçe halkının en çok ilgi gösterdiği iller arasında İzmir Antalya ve Balıkesir ilk sırada yer alırken, İstanbul, ve Karadeniz kıyı şeridindeki illerde ilçe halkının seyahat ettiği şehirler arasında yer alıyor.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68