www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU

OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU

Eskikaracakaya ile Tahtaköprü Mahalleleri arasında özel otomobilin şarampole uçması sonucunda 4´ü çocuk 8 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre kaza, Pazar´ı Pazartesi´ye bağlayan gece Eskikaracakaya ile Tahtaköprü Mahalleleri arasındaki yol üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yol üzerinde seyir halinde olan Ufuk Çakır idaresindeki 11 DP 091 plakalı özel otomobil, sürücünün hâkimiyetinden çıkarak savrulmaya başladı. Bir süre savrulan araç daha sonra yoldan çıkarak şarampole uçtu.

CAN PAZARI

Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan sürücü Ufuk Çakır ile birlikte 10 yaşındaki Büşra Kılıç, 13 yaşındaki Elif Çakır, 7 yaşındaki Buket Yaş, 8 yaşındaki Ezgi Çakır, 55 yaşındaki Fatma Yücel, Gülbahar Çakır ve Hümmet Yücel vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar, çevreden geçen ve kazaya şahitlik eden vatandaşların ihbarları üzerine olay gelen çok sayıda 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Kaza sonucunda yol bölgede trafik tek şeride düşürülürken araç kuyrukları oluştu. Trafikteki aksaklık, kazaya karışan aracın çekici yardımı ile otoparka kaldırılması sonucunda normal seyrine döndürüldü.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36