www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OYDER Farkını Göstereceğiz

OYDER Farkını Göstereceğiz

Oylat Doğa Koruma Derneği (OYDER) Başkanı Sabri Şen, ülke menfaatleri ve halkın geleceği için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Önceki akşam Hilmiye Mahallesi´nde gerçekleşen ve yaklaşık 850 kişinin katıldığı iftar törenine katılanlara teşekkür eden Oyder Başkan Sabri Şen,iftarı programını Muhtarlık ve Kooperatif ile ortaklaşa düzenlediklerini ifade ederek, ?İlkinidüzenlediğimiz ve yoğun bir katılımın gerçekleştiğini iftarprogramında söylediğimiz gibi Hilmiye Mahallesi,sınırlarında yaklaşık 115 trilyonluk bir cironun döndüğü bir yer ve bu rakam gittikçe dahada artacaktır.Bu konuda özelikle gençlerimiz geleceklerini düşünürken bu gerçeği göz ardı etmesin? dedi.

 

GÜRCÜ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ

Ayrıca köyün Türkiye´nin en uzun 2. köyü Marmara bölgesinin ise en uzun köyü olduğunu söyleyen Şen, ?Toplamda 3 kilometre uzunluğunda meskun alanı vardır. Ayrıca rakım 435 metre olup İnegöl´e 27 kilometre mesafededir. Ayrıca Gürcü kültürü, folklor ve dilden ibaret değildir. Gürcü kültürü karakterdir, kişiliktir.Oyderolarak daha farklı projelere imza atmaya devam edeceğiz. Hem doğa hemde sosyal çalışmalarda başta bölgemiz olmak üzere İnegöl için çalışamaya devam edeceğiz.Bizim böyle bir çalışma içinde olduğumuzu tüm ilçe halkımıza bildiririz?şeklinde konuştu.

 

OYDER FARKINI GÖSTERECEĞİZ

Sabri Şen, iftar programlarına katılan Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alper Taban, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş´a ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine teşekkür ederek, ?Sağ olsun onlar bizi yalnız bırakmadılar.Daha sonra yapacağımız çalışmalarda kendileriyle yine istişare halinde olacağız.Söylediğimiz gibi projelerimiz tamamen ülke menfaati ve halkımızın geleceği için yapılan çalışmalardadır.Halkımız Oylat Doğa Koruma Derneği´ni daha farklı düşünsün ve öyle değerlendirsin.Çünkü yapacağımız çalışmalarla bunu göstereceğiz? ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71