www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OYDER´den Helva İkramı

OYDER´den Helva İkramı

Oylat Doğa Koruma Derneği (OYDER) yönetimi, Kadir Gecesi münasebeti ile Fatih Camii´nde teravih namazına müteakip helva ikramında bulunuldu.

Yaptığı sosyal aktivelerle adını duyuran Oylat Doğa Koruma Derneği, Kadir Gecesi´nde Fatih Camii´nde vatandaşlara namaz çıkışı helva dağıttı.

SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ

Dernek üyelerinin yanı sıra vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği ikram sonrası açıklama yapan OYDER Başkanı Yüksel Demircan, dernek olarak daha önce önemli sosyal projelerde görev aldıklarını söyledi. Başkan Demircan, bir çevre ve doğa STK´sı olarak sorumluluklarında daha fazla olduğunun bilincinde olduklarını ifade ederek, önümüzdeki günlerde yine farklı projelere imza atacaklarını ifade etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

OYDER Başkanı Yüksel Demircan, Kadir Gecesi´nin de tüm İslam âleminin birlik beraberlik ve bütün olma adına hatırlanacağı güzel bir gece olduğunu ifade ederek, ?Biz de dernek olarak bu anlam ve manasının büyüklüğü tarif edilemez gecede cami cemaati ve vatandaşlarımıza helva ikramında bulunduk. Bu nedenle hem dernek yönetimine hem de davetimize icabet eden vatandaşlara teşekkür ediyorum. Yine OYDER olarak halkımızın Ramazan Bayramını en içten duygularımızla kutluyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00