www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

OYLAT PERSONELİNE KADINLAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

OYLAT PERSONELİNE KADINLAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Belediye Başkanı Alper Taban, Oylat AŞ’de görev yapan bayan personelle bir araya gelerek personelin kadınlar gününü kutladı.

Oylat AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de sürdüren Belediye Başkanı Alper Taban, bugün Oylat AŞ’nin bayan personeline sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gültekin ile birlikte Oylat AŞ’de görev yapan bayan personele 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

 

TÜM ÇALIŞANLARI AİLEM OLARAK GÖRÜYORUM

Çağlayan Otel konferans salonunda bayan personellerle bir araya gelen Başkan Taban, Kadınlar Günü vesilesiyle böyle bir buluşma gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Tün bayanların bu anlamlı gününü kutluyoruz. Bugün inşallah bir dizi ziyaretlerimiz ve etkinliklerimiz olacak. İlkini Oylat’ta gerçekleştirmiş olduk. Ben sizleri ailem olarak görüyorum. Birlikte görev yaptığımız kim varsa bizim ailemiz. Tüm çalışma arkadaşlarımı da ailenin bir bireyi olarak görüyorum” dedi.

 

“Kadın aile hayatında, iş hayatında, gündelik yaşam içerisinde her nerede olursa olsun elinin değdiği yerde güzellikler bırakıyor” sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, “Yeri geliyor hanımefendi anne oluyor bir nesli yetiştiriyor. Bu nesil şehirleri ve ülkeleri yönetiyor. Kamuda, özel sektörde memlekete faydalı işler üretiyor. Bunların her birinin sizlerin tedrisatından geçtiğini biliyoruz. Evlatlarımızı yetiştirirken, ya da diğer hususlarda olsun bayanların yeri tartışılmaz. Sizler de bir yandan aile hayatında bir yandan çalışma hayatında her iki tarafta da mücadele veriyorsunuz. Bu da takdire şayan bir husus. Allah hepinize kolaylıklar versin. Bundan sonraki yaşamınızda da rabbim sizlere sağlık ve huzur nasip etsin. Bizler de yönetim kurulumuzla bugün sizlerin bu anlamlı gününü kutlayıp birer küçük hediye takdim etmek istedik” ifadelerinde bulundu.

 

Konuşma sonrası personele hediye takdimi gerçekleştirildi. Toplu hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87