www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

OYNATMAYA AZ KALDI, DOKTORUM NEREDE?

OYNATMAYA AZ KALDI, DOKTORUM NEREDE?

300 binlik ilçede psikiyatri doktoru yok. Geçici olarak görevlendirilen doktor ise Bursa´dan haftada sadece iki gün hizmet veriyor. Hastalar randevu almakta büyük güçlükler yaşıyor. Sıra alan şanslı hastalar ise doktorun Bursa´dan gelmesini beklerken, Fat

İnegöl Devlet Hastanesi´nin bazı branşlarında yaşanan doktor yetersizliği ilçe halkının şikâyetine yol açarken, bu sorun zaman zaman hastalarla, hastane personeli arasında tartışmalara neden oluyor.

DOKTOR BURSA´DAN GELİYOR

Hastanede yaşanan doktor yetersizliğinin son dönemde ayyuka çıkmasına rağmen, Milletvekili Vildan Yılmaz´ın yaşanan sorunla ilgili herhangi bir adım atmaması da kamuoyunun tepkisine yol açıyor. Hastane yetkililerinden alınan bilgilere göre; psikiyatri bölümünde görevli sadece 1 doktorun çalıştığı ve haftada iki gün hizmet verdiği öğrenildi. Bursa´dan geçici olarak görevlendirilen psikiyatri doktorunun mesaiye geç başlamasına ise heyette yer alması sebep gösterildi. 300 bin nüfusa sahip İnegöl´de yaşanan doktor sorunun çözümünün bir an önce çözüme kavuşmasını isteyen ilçe halkı, AK Parti Bursa Milletvekillerini göreve çağırdı. 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29