OYUNCULARIMIN HEPSİNDEN MEMNUNUM

OYUNCULARIMIN HEPSİNDEN MEMNUNUM

İnegöl Belediyespor Antrenörü Murat Mestan, oyuncularının Konak Belediyespor maçında gösterdiği performanstan oldukça memnun olduğunu belirterek, “Kaybetmeye alışmış bir takımdan kazanmaya alışan bir takıma dönüşmek biraz zaman alacaktır” dedi

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Konak Belediyespor’u 3-2 yenerek önemli bir galibiyete imza atan temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un Antrenörü Murat Mestan bazı açıklamalarda bulundu. Oyuncuların çabalarından oldukça memnun olduğunu belirten Mestan, kaybetmeye alışmış bir takımdan kazanmaya alışmış bir takım oluşturmanın zaman alacağını belirtti.

 

EKSİKLERİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Maça istediğimiz gibi başladık. Oyun kurgusunu ilk servis ve hücum üzerine kurmuştuk. İlk 2 sette bunu çok iyi başardık. 3. sete de çok iyi başlamamıza rağmen birkaç defans hatasından sonra daha önceden gelen sıkıntılar ortaya çıktı. Bir panik yaşadık, onu toparlayana kadar zaman geçti. Ama galibiyet galibiyettir. Yani belki Konak bir puan kaptırdık ama ne olursa olsun kaybetmeye alışmış bir takımdan kazanmaya alışan bir takıma dönüşmek biraz zaman alacaktır. Bu galibiyeti değerlendireceğiz. Eksiklerimizi ortadan kaldırıp yeni bir oyun sistemi ile oynamaya çalışıyoruz. Bunu başardığımız sürece ekstra bir şeyler yaratabilirsek bizim için çok daha iyi olacak” dedi.

 

OYUNCULARIMIN HEPSİNDEN MEMNUNUM

Oyuncularının performanslarından memnun olduğunu dile getiren Mestan, “Tüm oyuncularımdan, maçı istemelerinden, çalıştıklarımızı sahaya yansıtmak için çaba sarf etmelerinden memnunum. Buna yedek kulübesi de dâhil. Tüm oyuncuların hepsinden çok memnunum. Özveri ve istekle oynuyorlar. İnşallah bunları biraz daha pekiştirerek önümüzdeki maçlarda daha rahat ve kombine bir şekilde ortaya çıkacağız.”dedi.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50