OYUNUN KARŞILIĞINI ALAMADIK

OYUNUN KARŞILIĞINI ALAMADIK

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, güçlü bir takıma karşı üstün performans sergilemelerine rağmen gol pozisyonlarını etkili değerlendiremediklerini ve bu sebeple sahadan 1 puanla ayrıldıklarını ifade etti.

İnegölsporTeknik Direktörü Murat Yoldaş, ilk devrenin son maçında sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Sivas Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KONUMUMUZDAN MEMNUNUZ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yoldaş, ?Zor gol yiyen ve savunması bu kadar iyi olan bir takıma karşıbu kadar pozisyon yakalıyorsak, mutlaka değerlendirmemiz lazımdı. Ama bugünde sanki top girmek istemedi. Öyle de bir durum var. Zor olacağını zaten biliyorduk, içeride de çocuklara onu söyledim. Yani kişiliklilerini her zaman sahaya yansıtıyorlar. Yine olağanüstü bir mücadele örneği sergilediler. Yine maçı bırakmamak, en azından 1 puanı kurtarma adına çaba sarf ettiler. Yani o emeğin karşılığı belki bu değil ama güzel bir maç oldu. Zor bir maç oldu. Nihayetinde karşımızdaki Sivas takımı da iyi bir takım. Mücadeleci bir takım. Savunması sert bir takım. 1 puanla devreyi kapattık. Puanımızı 29 yaptık. Ben memnunum. Oyuncularımın performansından memnunum. Şimdi araya giriyoruz. Arada en iyi şekilde hazırlanıp, ikinci devreye iyi başlamak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07