www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖZBEK GÜVEN TAZELEDİ

ÖZBEK GÜVEN TAZELEDİ

S.S. 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 28. Olağan genel kongresinde tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Yusuf Ziya Özbek güven tazeledi.

 

S.S. 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 28. Olağan genel kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü kooperatif binasında gerçekleştirildi. Kongreye; siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda kamyoncu katılım gösterdi.

BÜYÜK BİR SAYGINLIĞIMIZ VAR

Denetim ve faaliyet raporlarının tek tek okunarak ibra edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Yusuf Ziya Özbek güven tazeledi. Seçimin ardından söz alan S.S. 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (Kamyoncular Kooperatifi)Başkanı Yusuf Ziya Özbek, ?Bugün burada kooperatifimizin 28. olağan genel kurulunu gerçekleştirmekteyiz. Kooperatifimizin bugünlere gelmesinde katkısı olan başkanlarımız ve yönetim kurulları olmak üzere emeği geçen herkese sizlerin huzurunda bir kez daha sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kendi dönemimizde sizlerden aldığımız güç ile kooperatif içerisinde demokrasiyi getirdik. İş konusunda adaleti sağladık. Hiçbir ortağımıza ayrımcılık yapmadık. Hiçbir şekilde kurumumuza zarar vermedik,şahsımıza bir lira kullanmadık.Kimseye peşkeş çekmedik.Muhasebemizi artıya geçirdik. Hiçbir kuruma borcumuz yok. Kooperatifimize akaryakıt istasyonu kazandırdık. Kooperatifimizin her yerde büyük bir saygınlığı vardır. Bunu biz sizlerle birlikte gerçekleştirdik ve böyle devam edecektir. Genel kurulumuzun kooperatifimize ve milletimize hayırlar getirmesini Allah´tan diliyorum? ifadelerini kullandı.

EYLEM TÜRKİYE´DE SES GETİRDİ

Temenniler kısmında söz alan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise, ?Yeni yönetimi başarılar diliyorum. Şoförlerimiz ve kamyoncularımızla alakalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde sigorta fiyatları ciddi derecede belimizi büktüğü için eylem gerçekleştirdik. Bu da Türkiye´de ses getirdi. Eylemin neticesi önümüzdeki günlerde semeresini verecektir. Birkaç gün içerisinde sigortalarla alakalı bazı çalışmalar yapılacak. Sigortalar düşecek. Birkaç güne kadar olumlu sonuç çıkacak. SRC konusu da halloldu? ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Yusuf Ziya Özbek başkanlığında oluşan S.S. 39 Nolu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetim kurulu; Hayrettin Kaçar, Şenol Tiren, Maşallah Şener, Lokman Akkaya, Kemal Ulukan, Kenan Baykara, Recep Akıncı ve Kadir Güner, denetim kurulu ise; Zafer Tuncer, Ferudun Aktaş ve Mehmet Dinç isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22