Özdemir, son sözünü söyledi

Özdemir, son sözünü söyledi

Millet İttifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir sosyal medya hesabından İnegöllü seçmenlere seslenerek, ?Artık seçim zamanı. Bilgisi, becerisi ve cesaretiyle, İnegöl´de fark yaratacak bir Belediye yönetimini göreve getirmek için sorum

Millet ittifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkanı Hakan Özdemir, yapmış olduğu basın açıklamasında 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala son kez İnegöllülere hitap etti. Özdemir yapmış olduğu açıklamada; ?Çok Değerli Hemşerilerim, Ben Hakan Özdemir. İnegöl´ün evladı, iş insanı ve sivil toplumcu bir kardeşinizim. Sizlerin teveccühü ve desteğiyle Belediye Başkan Adayınız olarak karşınıza çıktım. 

Aktif siyasetin içinde daha önce bulunmamış biri olarak, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim ve bir parçası olmaktan her zaman gurur duyduğum İnegöl´ün, kötü yönetimden dolayı taşıdığım kaygıyla, bu adaylığı mukaddes bir vazife olarak gördüm. 

Yarattığı katma değerle, Türkiye´nin en önde gelen tarım, sanayi ve ticaret merkezlerinden biri olan İnegöl´de yaşamını sürdüren güzel insanlar, bu kötü şehirciliği hak etmediği için, birbirinden değerli ve alanında uzman meclis üyesi adaylarımızla, taşın altına gövdemizi koyduk.

Artık seçim zamanı. Bilgisi, becerisi ve cesaretiyle, İnegöl´de fark yaratacak bir Belediye yönetimini göreve getirmek için sorumluluk alma zamanı. Tek beka sorunu, kaliteli içme suyu, temiz hava, yeşil çevre ve sağlıklı ulaşıma erişememek olan bu muhteşem memleketi, refah dolu bir geleceğe kavuşturma zamanı. 

Yapar mıyız ? Yapacağız! 
Hazır mıyız ? Hazırız! 
Çalışacak mıyız! Gece Gündüz Demeden Çalışacağız! 

Vereceğiniz yetkiyle, İnegöl´de daha ilk günden değişim başlayacak. Peki neler değişecek? 

İçme suyu sorunu en kısa sürede ortadan kalkacak.

Alt yapı tamamen yenilenecek.

İnegöl tertemiz bir havaya, yemyeşil bir çevreye kavuşacak. 

Trafik ve ulaşım çilesi bitecek. 

İnegöl´ün sosyal ve kültürel yaşamı zenginleşecek. 

Kadınlarımız kendilerine verilen değeri hissedecek. 

Gençlerimiz yarınlara umutla hazırlanacak.

Çocuklarımız milli değerlerle yetişecek, bilimin ışığında büyüyecek. 

Engellilerimiz ve yaşlılarımız, gerçekleştireceğimiz her projede, kendilerine özel ve ayrıcalıklı hizmetlerle buluşacak. 

Ay yıldızlı bayrağın altında, kol kola, omuz omuza yaşayan İnegöl´ün her ferdi, ayrışmadan, ötekileşmeden, eşitlik ve hakkaniyetle, yönetime ortak olacak, görüşlerini yeni projelere dönüştürecek. 

31 Mart günü sandık başına gittiğinizde, İnegöl´ün geleceği için çok önemli bir seçim yapacaksınız. Seçimin sonucunda kazananın İnegöl olmasını istiyorsanız, sizlerden tek ricamız, 15 yıllık yönetimin karnesini dikkate alarak oy kullanmanız. 

Kararı her ne olursa olsun, yüreğinde vatan ve İnegöl sevdası taşıyan tüm hemşehrilerimizi muhabbetle kucaklıyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.? İfadelerine yer verdi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68