Özdemir´den fuar uyarısı

Özdemir´den fuar uyarısı

İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, yeni fuar alanının en az 100 yıl sonrasını öngörülerek projelendirilmesinin şart olduğunu söyledi.

Özdemir,CNR fuarını değerlendirdiği konuşmasında;?Fuarın ilk intibada iyi geçtiği izlenimi var.Umarım mobilyacı esnafının sipariş dönüşleri beklentilerinin çok üstünde olur? dedi.

FUAR GİDERLERİ ÇOK YÜKSEK

24-29 Ocak tarihlerinde İstanbul´da gerçekleşen 13.CNR İstanbul Fuarını değerlendiren İnegöl Genç İşadamları Dernek Başkanı Hakan Özdemir, fuarın İnegöllü katılımcı ve üyeleriyle yaptıkları görüşmeler akabinde olumlu görüşler aldıklarını söyledi. Özdemir, İstanbul Fuarı sonrası fuar alanı çalışmasının daha ciddi bir şekilde gündeme gelmesinin altını çizerek;?Fuara katılan firmalara baktığımızda en düşük maliyetin 150 bin lira ile 500 bin lira arasında olduğunu görüyoruz.Rakamlar kesinlikle çok yüksek.Bu açıdan bakıldığında maliyet gider ve gelir tablosu işin durumunu daha iyi özetliyor.Fuarda iş beklentilerinin üstüne çıkanda var altında kalanda ama buna rağmen giderler çok yüksek? dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILMALI

Özdemir, İnegöl´ün mobilya konusunda öne çıkması adına yeni fuar alanı çalışmasının bir an önce başlaması gerektiğini belirterek, ?Bizim bu durumda bu işi hızlandırmaktan başka çaremiz yok.Fuar alanın sorununu çözersek, hem mobilya başkenti söylemini tescilleriz, hemde esnafımızı gider anlamında yüksek rakamlardan kurtarırız.Bu durumda da herkesin elini taşın altına koyması gerekli?şeklinde konuştu.

EKONOMİYİ CANLANDIRACAK PROJELERE İHTİYAÇ VAR

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, Dolar ve Euro´daki dalgalanmaların perakendeciyi etkilediğini söyleyerek, ?Fuara baktığımızda ihracat yüksek görünüyor, ama iç piyasada vatandaşın döviz dalgalanmasının etkisinde kaldığını görüyoruz.Bu konuda da bize göre iş hükümetimizde?Gereken müdahale yapılıp piyasaların karamsarlıktan kurtulması lazım?Yine iş dünyası olarak hükümetimizden bazı noktalarda ekonomiyi canlandıracak projeleri hayata geçirmesini bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14