www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özdemir´e tam destek

Özdemir´e tam destek

Millet İttifak´ı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, 31 mart seçimlerinde kendisini destekleyeceğini deklare eden eski siyasilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Cuma günü sabah Mono Kefe´de düzenlenen kahvaltıya Millet ittifak´ı Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Eray Soral, CHP İlçe Başkanı Necmi Demir´in yanı sıra DP eski ilçe Başkanı ve yöneticileri katıldı.

Millet İttifak´ı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada; ?Yaptığınız açıklama ile bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. İnşallah 31 Mart akşamı İnegöl´de değişimi başlatacağız. Desteğiniz benim adıma çok büyük onurdur. Sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum.? dedi.

1 Nisan şakası

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ise ?İnegöl´e geçmişte büyük hizmetler veren sizlere destekleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum. CHP ilçe başkanı olarak bu ittifaka verdiğiniz destek bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. İnegöl´de Millet İttifak´ı hepimizi birleştirdi, 1 Nisan´da, 1 Nisan şakası gibi kutlayacağımızı biliyorum. Hakan Özdemir CHP´nin ya da İYİ Parti´nin ya da siyasi bir aday değil İnegöl´ün adayıdır. Çalışmalarımız sürüyor, kardeşimizin proje anlamında çalışmaları da devam ediyor. Ona destek verecek yol gösterecek sizin gibi çok değerli büyükleri de var. Ona destek olacak çok değerli büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Bozbey var. Mustafa Bozbey ile birlikte hem Bursa´yı hem de İnegöl´ü çok güzel yerlere getireceğine inanıyorum. İnşallah seçimi kazanacağız, İnşallah hak ettiği hizmeti alacağına inanıyorum." dedi.

GÜZEL ŞEYLER OLACAK

 DP eski ilçe başkanlarından Cihat Şengün ise ?İnegöl´ün geleceği ve yarınları açısından bu tablo umut verici, bu tabloya katkı verdiğimiz için mutluyuz. Geçtiğimiz haftalarda bu oluşuma destek verme adına arkadaşlarımız ile bir araya geldik. 40 yıldır İnegöl siyasetinde yer almış insanlar olarak aidiyetini duyduğumuz siyasi partide her hangi bir görevimiz yok. Bizi bir araya getiren bu salondaki tablodur. İnegöl´ün geleceği adına bir sorumluluk duyduk, bir araya gelerek tüm arkadaşlarımızın görüşlerini aldık. Bütün arkadaşlarımız bu ittifakın desteklenmesi kanaatine vardı. Bizde bunun arkasında durduk. Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi ve Demokrat Parti geleneğinden gelen arkadaşlarımız ile bunu basına deklare ettik bugünde sizin davetinize icabet ettik. Hayırlı uğurlu olsun İnegöl adına çok güzel şeyler olacağına inanıyoruz. 51 gün kaldı 51 gün sonra mazbatayı aldığınızda da yanınızda olacağız. ? dedi.

YÜZDE YÜZ ARKASINDAYIZ

İnegöl Belediye eski başkanı Cemal Arık da kendisinden önce ve sonra belediye başkanlığı görevini ifade edenlere teşekkür ederken ?İktidarın metal yorgunluğu dalga dalga her yerde görülmektedir. Kendi belediye başkanları kendi yanlarında görev alan arkadaşları da metal yorgunluk içerisinde olduklarını her beyanda duyuyoruz. Bu metal yorgunluğu her nedense el pençe divan duran milletin geleceğine katkı koymayan, bulunduğu siyasi partinin üst kademesinde yer alanlarda görülmüyor. Biz demokrat parti geleneğinden gelenler için bu çok demokratik bir durum değil 31 Mart seçimlerinde başarılı olacağınıza inanıyoruz. Biz demokrat parti geleneğinden gelen insanlar olarak yüzde yüz arkanızdayız.? dedi.

 İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Eray Soral da desteklerinden dolayı Demokrat Parti eski yöneticilerine teşekkür etti.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00