Özdilek öğretmenleri unutmadı

Özdilek öğretmenleri unutmadı

Özdilek İnegöl Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü´nde görev yapan öğretmenleri ağırladı.

Özel günleri organizasyonsuz geçirmeyen Özdilek İnegöl AVM, kutsal bir görev icra eden öğretmenleri, Safahat Lokantasında ağırladı. Bir birey yetiştirmenin sorumluluğunu alarak toplumsal açıdan çok önemli bir görevi yürüten öğretmenler, Özdilek İnegöl AVM´de bir araya geldi. Davete katılan öğretmen, müdür ve müdür yardımcılarına çeşitli hediyeler taktim edildi.

Her zaman yanınızdayız.

Organizasyona katılan öğretmenler, Öğretmenler gününe özel etkinlik düzenleyen Özdilek İnegöl AVM´ye teşekkür etti. İşletme Müdürü Halil İbrahim Demircan; ?Toplumun ve geleceğimizin şekillenmesinde büyük payı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´nü en içten dileklerimizle kutluyor, hayatının her anında Özdilek Ailesi olarak eğitimin ve eğitimcinin yanında olduğumuzu hatırlatıyoruz. Davetimize katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, onların nezdinde tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyoruz.? dedi

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00