www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özdilek Drama Kurslarına Büyük İlgi

Özdilek Drama Kurslarına Büyük İlgi

Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Alim Durmaz, Özdilek AVM’de devam eden‘Yaratıcı Drama Kursları’nın sonunda bir de tiyatro oyununu sahneye koyacaklarını söyledi.

17 yıldır çocuk şenliklerini hazırlayıp sunan tiyatro sanatçısı Cengiz ve Şirin Oba tarafından verilen drama dersleri, 7-12 yaş arası çocukları kapsıyor. Kasım ayından beri ücretsiz olarak verilen drama ve tiyatro derslerinin içeriğinde diksiyon, doğaçlama, rol-mimik ve dramatizasyon çalışmaları yer alırken, kursların büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Aileler Memnun, Çocuklar Mutlu

Yaratıcı drama çalışmalarının; çocukların sosyal beceriler kazanmasına, zeka ve kişilik gelişimini olumlu etkilemesine, sosyalleşmesine, dil becerilerinin gelişmesine yardımcı olduğunu belirten Özdilek AVM İşletme Müdürü Alim Durmaz; “7-12 yaş arası yaklaşık 60 çocuğun çalışmalara sürekli devam ettiği atölyede, sonunda bir de tiyatro oyunu sahneye konulacak. Başarılı öğrencilerin yer alacağı tiyatro için metinlerini çalışan çocuklar ilk defa bir tiyatro oyununda oynayacakları için çok mutlular. Aileler de çocuklarının kendini ifade edebilmeleri yönünden çok olumlu bulduğu bu çalışmayı Özdilek’in her yıl tekrarlamasını istediler” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19