Özdilek farkını gösterdi

Özdilek farkını gösterdi

Özdilek Alışveriş Merkezi Sevgililer Günü'nde de hizmet kalitesindeki farkını bir kez daha gösterdi. ●Cemal KUŞ

Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Cahit Akyüz, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Özdilek olarak, Sevgililer Günü’nde aşkını ayrıcalıklı hissettirmek isteyenleri unutmadıklarını, 14 Şubat’a özel olarak hazırladıkları süslemeler ve canlı müzik organizasyonuyla bu günü daha anlamlı kılmak isteyenlerin adresi olduklarını bildirdi.   

 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak, 1980 yılı ve öncesinde evlenmiş olan çiftlere ücretsiz akşam yemeği ikram ettiklerini anlatan Müdür Akyüz, “Her yıl Sevgililer Günü’nde, 35 yılı aşkın evli  çiftleri, Özdilek AVM restoran bölümünde akşam yemeğinde ağırlama geleneğini bu sene de sürdürdük. Geniş bir içeriğe sahip olan Özdilek’in özel menüsünden diledikleri yemekleri, içecekleri seçen çiftler gerçekleşen etkinlikten ve gördükleri misafirperverlikten memnun olduklarını ilettiler. Akşam saatlerinde restoran bölümü; Özdilek’in müşterilerine özel hazırladığı lezzetli yemeklerini sevgilisine, eşine ikram etmek isteyen müşterilerin akınına uğradı. Ayrıca o güne özel canlı müzik dinletisi sevilen şarkılarla misafirlere eşlik etti. Bu yıl da Özdilek’in ayrıcalıklı hizmetini ve yemeklerini tercih eden sevgililer, Sevgililer Günü’nü dolu dolu geçirmiş oldular” dedi.

 Özdilek AVM market birimi de,  “Sevginizi Anlatmanın En Güzel Yolu Özdilek’te” sloganıyla, Sevgililer Günü’nü çok verimli geçirdi. Hediyelik ürün çeşitliliği, tekstil ve zücaciye bölümüyle arttırıldı. Unlu mamullerde ise, güne özel hazırlanan yaş pastalar çiftlere sürpriz konusunda yardımcı oldu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00