www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özdilek Sonbahar-Kış Sezonuna İddialı Giriyor

Özdilek Sonbahar-Kış Sezonuna İddialı Giriyor

Tekstil ve perakende sektörünün önde gelen firması olan Özdilek, 2011 Sonbahar-Kış sezonu katalog çekimlerini gerçekleştirdi.

Katalog çekimlerini her sezon Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştiren Özdilek, bu seneki Sonbahar-Kış katalog çekimlerini İzmir’in en büyük otellerinden olan Crowne Plaza İzmir ve otantik bir tarihi güzelliğe sahip olan Çeşme Alaçatı’da gerçekleştirdi. 3 gün süren katalog çekimlerinde Brezilyalı bayan model Maisa Favero, Macar bayan model Barbara Kovas ve erkek model Burak Gacamer objektif karşısına geçti. Profesyonel çocuk modellerin de bulunduğu katalog çekimleri bir hayli renkli geçti.

Bu sezona da iddialı ürün ve markalarla giren Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin,  zengin ürün yelpazesinden oluşan katalog çekimlerinde, bayan, erkek ve çocuk ürün gruplarından, takım elbiseler, abiyeler, kazaklar, spor, klasik, pijama, bornoz ve çocuk kıyafetleri sergilendi.

‘Alışverişte Sımsıcak Bir Gelenek’ sloganıyla Bursa, Yalova, İzmir, Kocaeli, Afyonkarahisar ve Özdilekpark Antalya Alışveriş Merkezlerinde müşterilerine her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyın Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin Sonbahar-Kış katalogu, önümüzdeki günlerde mağazalarda yerini alacak.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19