www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özdilek Sezonu Açıyor

Özdilek Sezonu Açıyor

Tekstil ve perakende sektörünün öncü firmalarından Özdilek, 2015 İlkbahar-Yaz katalog çekimlerini Antalya'da gerçekleştirdi.

Tatillerin en gözde şehri Antalya Belek'te bulunan Su Sesi Luxury Resort Hotel'de gerçekleştirilen katalog çekimlerinde Bulgaristanlı model Manoela Ivanova, Macaristanlı model Melinda Pentek ve Anna Maria, Belçikalı model Tony Helskens objektif karşısına geçtiler. Çocuk modellerin de yer aldığı İlkbahar-Yaz katalog çekimleri bir hayli renkli ve eğlenceli geçti.

Bursa Merkez, Bursa Geçit, Yalova, İzmir, Kocaeli, Afyonkarahisar, Eskişehir, ÖzdilekPark Antalya ve ÖzdilekPark İstanbul Alışveriş Merkezlerinde ve Vialand, Torium ve Mall Of İstanbul Departman Mağazalarında müşterilerine her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyan Özdilek, mağazalarında İlkbahar-Yaz sezonuna iddialı giriyor.

YENİ MODA KIYAFETLER SERGİLENDİ

Katalog çekimlerinde; ilkbahar-yaz'ın en son modası olan deniz mavisi, limon sarısı, saflığın temsili beyaz, lacivert, yeşil, pembe ve soft renklerde şifon bluzlar, renkli elbiseler, desenli gömlekler, jeanler, aksesuarlar ve dolgu topuk ayakkabılardan oluşan bayan giyim kıyafetleri; kareli ve çizgili ceketler, keten pantolonlar ve gömlekler, şortlar, baskılı tişörtler ve jeanlerden oluşan erkek giyim kıyafetleri; renkli pantolonlar ve etekler, tulumlar, tütü etekler, şapkalar, şortlar ve tişörtlerden oluşan çocuk giyim kıyafetleri sergilendi.

Zengin ürün yelpazesinden oluşan Özdilek İlkbahar-Yaz katalogu önümüzdeki günlerde Özdilek mağazalarında yerini alacak.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36