www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özdilek’ten “Süper Annelere”

Özdilek’ten “Süper Annelere”

Özdilek Ev Tekstili’nin Anneler Günü için özel olarak tasarladığı Süper Annem Nevresim Takımı, Pop Art sanat akımından ilham alınarak hazırlandı.

Süper Annem Nevresim Takımı ve First Company Anneler Günü’ne özel pijama takımlarının yer aldığı özel koleksiyon yeni reklam filmiyle tanıtılıyor.

 

Annelerin günlük hayattaki farklı rollerinin güçlü ve dinamik çizgilerle yansıtıldığı Süper Annem Nevresim Takımı, bu yılın en güzel hediye seçeneklerinden birini oluşturuyor. Pamuk kalpli annelere yakışacak yüzde yüz pamuktan hazırlanan nevresim takımının içeriğinde iki kişilik nevresim, çarşaf, iki adet volanlı yastık kılıfı ve yine iki adet yastık kılıfı bulunuyor. First Company Anneler Günü’ne özel pijama takımları ise Süper Annem Nevresim Takımı’yla bütünleşen desenleri, renkleri ve iki farklı tasarımıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

 

Benim annem, süper annem!

 

Coşkulu renklerle hazırladığı yepyeni koleksiyonu ile annelerin kalbini çoktan kazanan Özdilek Ev Tekstili, farklı tasarımlarıyla ev modasını şekillendirmeye devam ediyor.

 

Aynı zamanda nostaljik bir etki de yaratan Süper Annem Nevresim Takımı, yatak odalarında Pop Art rüzgarı estiren dinamik çizgilerle birlikte farklı, renkli ve eğlenceli bir ambiyans da oluşturuyor.

 

Özdilek Ev Tekstili mağazalarında ve Özdilekteyim.com çevrim içi alışveriş sitesinde satışa sunulan Süper Annem Nevresim Takımı ve First Company Anneler Günü’ne özel pijama takımları, fedakar anneleri en özel günlerinde süper hissettirmek isteyenler için şık bir hediye alternatifi oluyor.



  • BIST 100

    8737,41%-1,03
  • DOLAR

    32,29% 0,53
  • EURO

    35,19% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2243,36% 0,75
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42